A tanárok komolyan ennyire mindenlébenkanál módra tudnak viselkedni?
Kaptam egy fülest 100%-osan megbízható forrásból, hogy néhány tanárom között téma az én "lelki állapotom", ha ezt a dolgot nevezhetem így... Három tanárról tudok konkrétan, de az egészben az a különös, hogy abból az egyik sohasem jön oda megkérdezni mi bajom, órán kívül alig beszélek vele; és a másik kettő is csak nagyritkán kérdezősködik.
Fogalmuk sincs róla mi bajom, legalábbis nagyon rosszfelé tapogatóznak..
Persze azért örülök, hogy foglalkoznak velem.
Komolyan ennek mi értelme, hogy a tanáriban elcsámcsogják a saját kis következtetéseiket, ahelyett, hogy egyszer félrehívnának beszélgetni, ha ennyire érdekli őket a dolog?
Szerintem örülj neki,amíg így csinálnak..
Nálunk,2 osztálytársunknak van szerelmi viszony..vagyis,hogy olyasmi,hosszú lenne elmagyarázni..
A fiúnak szólnak,hogy haggya a lányt,mert van barátja (a fiú nem is akarja elcsábítani,meg a lány is érdekes -.-"), meg neki tényleg bele akarnak szólni az életébe..
Meg,hogy jajj szerelmes ilyenek..
(2 tanár csinálja,egyiküket se kedveli túlságosan az osztály..)
Szerinted mi a furcsa a dologban? Mert én sem értem, de kíváncsi lennék a véleményedre...
Hát szerintem sem jó, ha a tanár tényleg nagyon beleakar szólni vmelyik. diák dolgaiba, gondolom az osztálytársad sem épp örül neki. Csak az a baj, hogy az enyém nem ilyen helyzet. A három tanárból talán egyből lehetett volna kinézni, ha valamennyire érdekli, hogy mi van velem, a másik kettőről fogalmam sem volt, hogy különösen izgatja a téma. A dolgot is csak teljesen véletlenül tudtam meg és nagyon meglepődtem, hát még akkor amikor megtudtam az elképzeléseiket a dologról :/ Tehát az sem éppen jó, ha már mindenkivel megpróbálják megbeszélni csak velem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!