én stréber lennék? (a lentiek alapján)
nagyon jó a tanulmányi átlagom 4,8 felett van. a jegyeim is nagyon jók, pedig igazából kb 4 tantárgy van amiből komolyan tanulok, a többi nagyon könnyen megy. kb az összes tanár szeret és nekem elég sok mindent engednek, amit a többieknek nem. dök képviselő vagyok, kaptam év végén 6 tárgyból szaktanári dicséretet, egy ofőit a közösségi munkámért meg még egy ofőit a jeles tanulmányi eredményemért meg egy igazgatóit mert én nyertem meg az év sportolója díjat. a többiek azon is ki vannak bukva h én pl eszem órákon, de én valójában figyelek és amilyen órán eszem abból színötös vagyok. és az se tetszik nekik h néha ellógok órákat, mert ha versenyre visz a tesitanár akk szoktam kapni egy kis felkészülési időt v ha utána is fáradt vagyok akk másnap elég később suliba mennem h kialhassam magam.
azon is ki vannak bukva h megvan néhány tanárom száma, meg h szoktam velük beszélgetni mondjuk óra előtt v után. és mivel jóba vagyunk ezért nekem nagyobb hatásom van rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!