Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért piszkálják a jó tanulóka...

Miért piszkálják a jó tanulókat h stréber stb. :?

Figyelt kérdés
Én is megkaptam párszor, de egyáltalán nem vagyok az, igaz, 4-5-ös vagyok, de szinte sosem tanulok......
2014. júl. 24. 11:41
 1/5 blumerZero válasza:
Mert egyszerűen csak irigykednek :)
2014. júl. 24. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is jó tanuló vagyok, mégsem cikiznek és strébereztek le!

Nálunk voltak igazi stréberek az osztályba. Ezek a tanulók általában még a szünetekben is a tanárokkal beszéltek, vagy a folyosón, de olyan is volt, hogy a tanáriba ment be a tanárhoz. Az egyiknek a matek tanárunk volt a külön tanára.

2014. júl. 24. 12:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Most már engem se cikiznek, csak régebben volt. De amúgy a mi sulinkba nincs stréber. 13/F
2014. júl. 24. 12:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én stréber alatt nem a jó tanulókat értem. Számomra a 4-5-ös tanuló a jó tanuló és persze a kitűnő is. Nincs sem azzal semmi bajom, ha valaki kitűnő. Viszont sokan nem érdemlik meg a jegyeiket. Nálunk például általánosban az összes tanárgyerek, kiskedvenc kitűnő volt, majd a gimnáziumban volt, aki ketteseket gyűjtött. Nekem is van osztálytársam, akit strébernek tartok, de nem azért mert jó tanló. Borzasztó beképzelt, csak magáról tud beszélni, a jegyeiről, hogy mennyit tanul és milyen okos. Nyalizik a tanároknak. Minden tanár szereti is, ha nincs meg a pontszáma az ötöshöz akkor hisztizik egy sort és megkapja. Mindenkit lenéz, cikiz, bánt, akinek akár egy ponttal kevesebb lett mint neki. A tökéletességet szereti és nem tudja elfogadni, hogy ő sem tökéletes ezért másokon vezeti le a haragját. Mondjuk ő kicsit összetettebb, de csupán azért mert valaki jó tanló és tényleg értelmes, én nem "stréberezek" le senkit.
2014. júl. 24. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én kitűnő vagyok, 4 tantárgyból dicséretes, vannak céljaim az életben, de benne vagyok az osztály "keménymagjában". Szóval ha valaki kitűnő és tanul a dolgozatokra, az önmagában nem stréber!
2014. júl. 31. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!