Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért piszkálják a jó tanulókat?

Miért piszkálják a jó tanulókat?

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 10:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Tapasztalatom szerint csak azokat a jó tanulókat piszkálják, akik nem tudnak élni, csak tanulással foglalkoznak -> ergó rondán néznek ki, nem mennek a többiekkel szórakozni. Ha viszont jól tanul, bulizik, kedves és segít is a többieknek, akkor megbecsülik.
2010. jún. 16. 10:32
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem kell neki rondán kinéznie, lehet átlagos is. Lényeg, hogy nem jár bulizni, hanem otthon ül. Ilyen stréberek nálunk is vannak.
2010. jún. 16. 10:42
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Attól, hogy valaki nem jár bulizni, még nem biztos hogy csak otthon ül... Szerinted csak bulizni lehet elmenni, szórakozásképp?
2010. jún. 16. 10:48
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem azért mert azt hiszik a tanulók ,hogy ő stréber és hogy benyalizza magát a tanár előtt. Ez a szerény véleményem
2010. jún. 16. 11:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs közvetlen összefüggésben a tanulmányi eredménnyel. Aki jótanuló, és erre büszke, és így jellemzi magát, az általában vagy a nagyon stréber tanárnak nyalós, vagy a mindennap hazamegyek és tanulok típus, azokat meg értelemszerűen nem szeretik. De akinek csak simán jó jegyei vannak de emellett normális társasági ember, azt nem piszkálják.
2010. jún. 16. 11:43
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ez korosztálytól is függ... általánosban a nem stréber-jó tanulókat is piszkálták, gimiben meg már egyiket sem, mert a csapat elfogadta, hogy mindenki olyan, amilyen, és mindegy, hogy ki mivel érzi jól magát. Nálunk legalább is ez a helyzet, és max csipkelődések vannak, de az is csak ritkán, mondjuk egy nehéz doga vagy évvége után
2010. jún. 16. 15:08
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Nem azért de kinek ártok azzal hogy én pl nem bulizok? Kit zavar ha én hazamegyek és tanulok? Szerintem senkinek nem ártok és senkit nem zavarok akkor meg mit jár a szájuk? Csak szerintem nincs ennek értelme?
2010. jún. 16. 16:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden csoport kiveti magából a csoportba nem illeszkedőket, és ha erőszakkal benne tartják, akkor összeütközések lesznek. Ilyen egyszerű.
2010. jún. 16. 16:23
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

1. Irigylik a jó jegyeikért.

2. Azt hiszik, nyaliznak a tanároknak.

3. Azt hiszik, hogy csak tanulnak, mert nem látják őket a szórakozóhelyeken.

2010. jún. 16. 17:30
 10/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem ez az irigység duma hülyeség. Az első válaszolónak van igaza. Ha nem ülsz otthon éjszakákat át tanulva és nem nyalizol a tanároknak, meg nagyképűzől, akkor nem piszkálnak. 13/(jótanuló) L
2010. jún. 17. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!