Miért piszkálják a jó tanulókat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 10:22
11/15 anonim válasza:
Második voltam, akikről én beszélek azok tényleg "otthon" ülnek.
Egy koliban laktunk, tudom.
Úgy is lehetsz ötös, hogy néha kimozdulsz a négy falközül.
12/15 anonim válasza:
De másnak mi köze van hozzá hogy kit mit csinál és hogy ötös? Amíg nem árt neked addig nincs jogod lenézni vagy beszólni neki csak azért mert ő nyílegyenesen máshogy gondolkozik.
13/15 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy jó dolog-e ez vagy jogos-e, hanem hogy miért van.
14/15 anonim válasza:
ez hülyeség. Nálunk általánosban a legjobb tanuló volt a "főnök" a nagymenő, az egyik legrosszab tanulót meg állandóan csesztették mert ő volt a "nyomi". Középsikolában viszont most inkább fordítva van. Nem azon múlik hogy piszkálnak-e h milyen tanuló vagy, hidd el.
15/15 anonim válasza:
azért, mert a jó tanulók egy része egoista, folyton okoskodik, mindig jelentkezik a tanár kérdéseire míg más bealszik az órán és ez idegesítő. másrészt lenézik azokat, akiket az iskolán kívül más is érdekel... harmadrészt sokan féltékenyek, hogy amíg otthon anyjáék a leckékkel nyúzzák őket, addig ezeknek a kis okosoknak nem kell órákon át tanulni a jó jegyekért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!