Magyarorságon mier nem birja senki a gothokat death metalosokat? Mi a probléma veluk? Miert piszkálják öket?
tegnap este a motorostalálkozón megismerkedtem 1 goth lánnyal(jol áll neki a goth stílus(orrpiercing fekete derékig érő haj,bőrruha,stb)odamentunk hozzájuk és teljesen közvetlenek voltak a "félig goth" barátnőjével teljesen barátságosak voltak (pedig még fiatalabbak is vagyunk nálluk vagy 3 évvel)(ök 21 évesek)
még vizipipáztunk is 1ütt vagy 2 óra hosszát
de nemertem!!!!!!!!!!!!!!
miert cse szteti oket mindenki????????
pl napiszar meg stb.
meg az ilyen retro,discos,dances,drogos technos,ku rvák,tiniri bancok,selyemfiuk
???????
Ilyen a világ. Mindenkit piszkálnak. Hogy miért? Mert nagyobbnak, jobbnak, keményebbnek próbálnak tűnni a másiknál.
Valamint minden személyfüggő.
Például lehet, hogy Veled kedvesek voltak. De lehet egymásik emberrel meg már bunkók. Akkor az az ember most szeresse Őket? Ez ilyen.
Mindenkinek van olyan ember( hozzáteszem, stílustól függetlenül), aki nem szimpatikus.
24/L
Talán mert az emberek többsége hétköznapibb,átlagos,és mint én átlagos ember van bizalmam a hozzám hasonlóval.
De ök csak egyfajta stilust sugároznak és olyan agresziven mutatják hogy mások mint mi,hogy pontosan ök sugározzák-Ne szólj hozzám,nem vagyunk egyformák.A kisugárzásról még nem hallotál még?Senki nem szeret olyan közelébe lenni akinek a kisugárzása negativan hat.Szivesebben ülök,egy fél kopasz szines hajú szakadt farmerben levő srác mellé,mint egy fekete halál angyalt játszó bekarikázott fejü valaki mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!