Kezdem feladni, jobb lenne?
Figyelt kérdés
Megbuktam matekból. Lehetetlennek érzem azt, hogy átmenjek. Még tanárral sem. Még egy kis anyagrészen belül is nehezemre esik megjegyezni a feladattípust és a hozzá tartozó dolgokat. Számomra lehetetlenség mindent megjegyezni. Pedig ha tanulni kell, tudok. Töriból ötös vagyok pedig 4-5 oldalakat kell megtanulni. Egyszerűen nem megy. Elbőgöm magam már csak ha rágondolok is. Tudom, hogy nem fog sikerülni. Nem pesszimista vagyok csak realista. Eddig reménykedtem de feladtam. Egyszerűen már nem érdekel. Pedig tizedikből kilencedikbe bukok. Így is minden nap sírok már nem bírom elviselni ezt a stresszt. Ha tanulnék és nem sikerülne akkor csak rosszabb lenne. Legszívesebben magántanuló lennék mert nem bírom...Félek már az emberektől...Azt hiszem jobb lenne ha feladnám akkor legalább nem fájna annyira az, hogy küzdöttem és nem sikerült. Legalább fel tudok készülni lelkileg a szégyenre, az emberek megvetésére.2014. júl. 23. 18:32
11/11 anonim válasza:
ha nem vagy retardalt (es nem vagy) akkor kepes vagy megtanulni a matekot legalabb egy kettes szintjen. Valoszinuleg nem talaltal jo tanart meg, es gorcsolsz is feleslegesen.
En keresnek meg tanart a helyedben, es elmennek egy pszichologushoz is, mert az viszont nem normalis ha felsz az emberektol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!