Az egyrészes vagy a kétrészes overáll a jobb egy 1éves kisfiúnak? Melyiket könnyebb feladni?
ìgy tél végén egyik sem.
De 1 évesnek szerintem mindenképpen az 1 részes. még nem megy wc-re, és jobban védi.
lányom 2,5 éves és tavalyról maradt az 1 részese és vettem idén egy kétrészest neki. ha kiemgyünk konkrétan játszani a hóba akkor az 1 részest kapja, mert abba könnyebb neki mozogni, és ha elseik is védve van...
a kétrészest csak akkor adom rá, ha pl boltba megyünk.
Szerintem megszokás kérése. Nekünk egy ilyen, egy olyan van. Mindkettönek megvan az elönye.
A kétrészes praktikusabb, ha többször rövidebb idöre utcáról-üzletbe mész, mert akkor a felsörészt egy mozdulattal le tudod a gyerekröl venni, és nem izzad bele.
A fiam most 20 hónapos, és mondjuk ö saját maga leveszi a sapkát/kesztyüt, sálat, ha melege van, és mutuatja, hogy húzzam le a cipzárt az overállján.
Az egyrészest szerintem valamivel gyorsabban fel lehet adni a gyerekre, és tutira nem lesz kint a dereka. (Volt egy kétrészes overállunk, amiben, ha a fiam lehajolt, kilátszott a dereka.)
De az egyéves gyerekeket általában még babakocsiba teszik, és abban báránybör zsák van. A zsákba pedig nem kell csak egy kabát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!