Megbuksz valamiből félévkor? És nem félsz, hogy évvégéig nem tudod kijavítani? Nemet és kort is írjatok, légyszi.
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 16:00
2/9 anonim válasza:
jézusom, dehogy bukok meg. szívrohamot is kapnék..
és ezt nem azért mondom mert szín ötös vagyok..
14/L
3/9 anonim válasza:
az előző vagyok.
bár elég sok osztálytársam (főként lányok) bukik majd most félévkor nyolcadikban, pont amikor ez már fontos lenne.
4/9 anonim válasza:
Hát ez nyolcadikban már csak így van a legtöbb emberrel =)Én öt leszek mindenből xD
5/9 anonim válasza:
Nem. De novemberben kaptam egy papírt, hogy bioszból és fizikából bukásra állok. Kijavítottam.
Sok osztálytársamnak rezeg a léc, hogy megbukik. Májusban érettségizünk. :)
19L
6/9 A kérdező kommentje:
Én félévkor bukom matekból. Parázok miatta, félek, hogy nem tudom év végére kijavítani. :( 17/L
2010. jan. 6. 17:36
7/9 anonim válasza:
Tudtommal nem..xD De nálunk pl. van egy vagy két ember aki bukni fog 1-ből 2-ből...
9/9 anonim válasza:
hála istennek nem.
sikerült összeszednem egy 2-et kémiábol(ne kövezzetek meg,az egészet full nemértem,és ha a tanárt kérdezem,az elmagyarázza de még bonyolultabban,a szüleim se annyira jártasak a kémiában:S)
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!