Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem a középsulit,és siralmasan állok szinte mindenből,meg bukni nem fogok,de egy 2esem lesz,és a többi se jobb,3asok,4esek...-pedig tavaly minden olyan jól ment,5ös voltam mindig mindenből:(Sajnos nagyon is lusta vagyok,órán se jelentkezek,pedig tudom az anyagot,de nincs kedvem,és szerintem ezért azt hiszik a tanárok,hogy "hülye vagyok".Második félévben szeretnék belehúzni,adnátok tippeket,hogyan vegyem rá magam a tanulásra,és hogyan bizonyítsam be a tanároknak,hogy én igenis tudom az anyagot?Vagy már késő ez,így fél év után?Elkönyveltem magam?:S
2010. jan. 6. 15:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem még szerintem nem könyvelted el magad, én is hasonló helyzetben voltam (kilencedik félévkor fizika kettes félév után pedig csak ötösöm volt, most 10.-be kitűnő vagyok belőle,szóval még belerázódhatsz).

Írtad hogy "órán se jelentkezek", nyugodtan jelentkezz, hidd el észre fogja venni a tanár hogy próbálsz aktív lenni, és legyél is aktív.

Próbálj meg mindenből felkészülni valamilyen szinten,hosszútávon jól jön, és észre fogják venni tuti a tanárok, és díjazzák majd.

2010. jan. 6. 16:05
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2010. jan. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!