Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az normális ha egy egyetemi...

Az normális ha egy egyetemi hallgatót a szülei kísérik el vizsgázni?

Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgázni és az egyik srácot elkísérték. Nekem elég fura volt. Mást is szoktak? Én most láttam ilyet először.
2010. jan. 6. 11:00
1 2
 11/16 anonim válasza:
52%

Nem tudom mi bajotok ezzel... Szerintem ez tök jó, hogy ilyen közvetlen kapcsolat van a szülő, és gyerek között.

Engem sem kísérgetnek sehova, én idén fogok érettségizni, de nálunk is lesz olyan szülő tutira, aki ott lesz, mert még fényképezésre is eljött (okoskodni) és szerintem ez a gáz. nem az, hogy elkísérik a gyereket!

2010. jan. 8. 19:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy izgulós fajta, ha azt figyeled vizsga előtt, hogy kit ki kísért el. Én inkább tanulni szoktam, az hasznosabb:)
2010. jan. 8. 22:10
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát,igaz. nem szoktam nagyon izgulni. csak zavaró volt hogy az előttem levő padban puszilgatták. Szerintem egy felnőtt embert nem kellene kísérgetni.
2010. jan. 8. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát nem túl szokványos dolog, de szerintem nincs ezzel semmi baj. Más már 12-14 évesen "szégyelli" a szüleit, szerintem jó dolog, hogy vannak még egyetemisták akiknek fontosabb a családi kapcsolatuk, mint az, hogy mit gondolnak mások róluk.

Ha nekik így a jó, hát kísérjék. Ha más meg egyedül szeret, hát akkor ő meg menjen egyedül. :)

2010. jan. 8. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha neki ez jó, akkor téged miért zavar? Nem a te életed, az övéhez meg semmi közöd.
2010. jan. 9. 09:20
 16/16 anonim ***** válasza:

És miből gondoljátok, hogy a gyereknek tetszik? Lehet, hogy Ő is utálja de nem akarja megbántani a szüleit.

Amúgy szerintem égő... Vizsga elött hülyéskedni szoktunk, hogy oldjuk a feszültséget. Hát azért kevés az a szülő amelyik érti az egyetemista vicceket. Na meg a puszilgatás, először is az irritál, hogy az apja is csókolgatta. Hát férfi férfit ne puszilgasson(undi). A kézfogás is megteszi. Szal nehogy a köv vizsgára a szüleiddel állítsál be.

2010. jan. 9. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!