Az normális ha egy egyetemi hallgatót a szülei kísérik el vizsgázni?
Nem tudom mi bajotok ezzel... Szerintem ez tök jó, hogy ilyen közvetlen kapcsolat van a szülő, és gyerek között.
Engem sem kísérgetnek sehova, én idén fogok érettségizni, de nálunk is lesz olyan szülő tutira, aki ott lesz, mert még fényképezésre is eljött (okoskodni) és szerintem ez a gáz. nem az, hogy elkísérik a gyereket!
Hát nem túl szokványos dolog, de szerintem nincs ezzel semmi baj. Más már 12-14 évesen "szégyelli" a szüleit, szerintem jó dolog, hogy vannak még egyetemisták akiknek fontosabb a családi kapcsolatuk, mint az, hogy mit gondolnak mások róluk.
Ha nekik így a jó, hát kísérjék. Ha más meg egyedül szeret, hát akkor ő meg menjen egyedül. :)
És miből gondoljátok, hogy a gyereknek tetszik? Lehet, hogy Ő is utálja de nem akarja megbántani a szüleit.
Amúgy szerintem égő... Vizsga elött hülyéskedni szoktunk, hogy oldjuk a feszültséget. Hát azért kevés az a szülő amelyik érti az egyetemista vicceket. Na meg a puszilgatás, először is az irritál, hogy az apja is csókolgatta. Hát férfi férfit ne puszilgasson(undi). A kézfogás is megteszi. Szal nehogy a köv vizsgára a szüleiddel állítsál be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!