Az normális ha egy egyetemi hallgatót a szülei kísérik el vizsgázni?
Már egyetemi vizsgára gondolsz?
Hát, hogy nem normális az biztos. Minden esetre eléggé gáz szerintem, én jót mosolyognék rajta.
ÉRettségire se kísértek el:D mi közük az egyetemhez
de jó nekik , komolyan hogy így ráérnek. mármint szülők
azt se tudják mikor van vizsgám,nemhogy elkisérni:D
sose kisérgettek sehova
meg most érted,elképzeltem:
vizsga előtt,ottvannak a csoporttársak,fényelünk puskát (kézzel irni luxus egy ideje),és szolok anyámnak,adjon már kisollót,nála van mindid:D
Nekem nem lenne normális.az érettségire csak azért jött velem anyum,mert miköben én szóbeliztem(jah igen,csak arra jött el), ő a másik teremben a tanároknak a szendvicseket készítette:)
Igaz fősuli,de dehogy kísérnek el...300km-re laknak tőlem:DVicces is lenne....akkor azért ha még nincs is saját kereseted de már félig felnőtt vagy,cseppett cink így,sztem:)
Ja ja,a telefon vizsga után nekem is megy.
De a srácot puszilgatták (az apja is) meg az anyja hozta be kis üvegben a teát a terembe. Biztos sok idejük van,de nem csak bekísérték,hanem ki is várták a végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!