Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az normális ha egy egyetemi...

Az normális ha egy egyetemi hallgatót a szülei kísérik el vizsgázni?

Figyelt kérdés
Ma voltam vizsgázni és az egyik srácot elkísérték. Nekem elég fura volt. Mást is szoktak? Én most láttam ilyet először.
2010. jan. 6. 11:00
1 2
 1/16 Lelenc Kutyamentő ***** válasza:
64%
Teljesen normális. Jóban vannak, együtt izgulnak - vagy egyszerűen vizsga után együtt volt dolguk. Van, akit a barátnője, barátja kísér el.
2010. jan. 6. 11:07
 2/16 anonim válasza:

Már egyetemi vizsgára gondolsz?

Hát, hogy nem normális az biztos. Minden esetre eléggé gáz szerintem, én jót mosolyognék rajta.

2010. jan. 6. 11:08
 3/16 anonim ***** válasza:
80%

ÉRettségire se kísértek el:D mi közük az egyetemhez

de jó nekik , komolyan hogy így ráérnek. mármint szülők

2010. jan. 6. 11:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

azt se tudják mikor van vizsgám,nemhogy elkisérni:D

sose kisérgettek sehova

meg most érted,elképzeltem:

vizsga előtt,ottvannak a csoporttársak,fényelünk puskát (kézzel irni luxus egy ideje),és szolok anyámnak,adjon már kisollót,nála van mindid:D

2010. jan. 6. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem lenne normális.az érettségire csak azért jött velem anyum,mert miköben én szóbeliztem(jah igen,csak arra jött el), ő a másik teremben a tanároknak a szendvicseket készítette:)

Igaz fősuli,de dehogy kísérnek el...300km-re laknak tőlem:DVicces is lenne....akkor azért ha még nincs is saját kereseted de már félig felnőtt vagy,cseppett cink így,sztem:)

2010. jan. 6. 11:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Jah viccesnek néz ki, de ha neked ettől jobban megy akkor nem tök mind1 ?
2010. jan. 6. 11:52
 7/16 anonim ***** válasza:
Van, akit elkísérnek, ezt én is furcsállom. A felsőoktatás már arról szól, hogy egyedül boldoguljon a hallgató,de van, akinek támaszra van szüksége. Én mondjuk tiszta ideg vagyok vizsga előtt, úgyhogy nem járna jól, az,aki velem van.:) Mindenesetre ha túl vagyok rajta, szoktam telefonálni,hogy sikerült-e.
2010. jan. 6. 12:22
 8/16 A kérdező kommentje:

Ja ja,a telefon vizsga után nekem is megy.

De a srácot puszilgatták (az apja is) meg az anyja hozta be kis üvegben a teát a terembe. Biztos sok idejük van,de nem csak bekísérték,hanem ki is várták a végét.

2010. jan. 6. 12:42
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szokatlan. :)
2010. jan. 7. 11:42
 10/16 Silber ***** válasza:
Szvsz ez egy "mama pici fia" GYEREK, nagy betűkkel. Épp ezzel teszik szerencsétlenné. Hiába fogja elvégezni, az életében egy levelet nem fog tudni feladni a postán.
2010. jan. 8. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!