EMELT BIOLÓGIA szóbeli érettségije lesz valakinek 5-én? SEGÍTSŰNK EGYMÁSNAK!
hát tegnap megtörtént nem tudom h valakinek van e még a héten!
A: a sejtmagról, dns, kromoszóma, human genom program
B: gyapjaslepke: törzs osztály, r-stratégisták, szexuális dimorfizmus, szagló szerve a lepkéknek...stb
Jól menet egészen, nem volt nehéz és nagyon kedvesek voltak:)
"kérdező "
minek szeretnél tovább tanulni? mi a cél? milyen iskolákat jelöltél meg? és mennyi szerinted ennek az eredménynek a fényében az esélye?
én biológiát jelöltem,de nem tanárit, csak Pécsen, máshova nem is.
Igazából mindig a minimum ponthatár ide a pont ami most 260, szóval nem gondolom azt h ne vennének fel, bár az egész azon múlik, hogy meg lesz e a plusz 50 pontom:/
Úgy érzem jól sikerült, valószínűleg meg lesz:) Ha nem, szívás.... egy évig vegetálok
Miért pont biológia, és miért pont ott?
Van valami távlati célod?
Én úgy, hogy az elte ttk szar. Meg nekem az elte nem a szívem csücske, mivel egy bájos előkészítős húzásukkal 50 ezremtől szabadítottak meg a rohad*kok (remélem az ügyvédem ki tudja verni belőlük). Ezek után ha a listámon is lett volna az elte, akkor is letörlöm és szentelvízzel lelocsolom a monitort.
TTK szempontjából Szegedet dicsérik bioszos körben, én is csak jókat olvastam Szegedről és nem aprózom el, megyek a no.1. helyre xD Második helyen Pécs van :)
"Én úgy, hogy az elte ttk szar. Meg nekem az elte nem a szívem csücske, mivel egy bájos előkészítős húzásukkal 50 ezremtől szabadítottak meg a rohad*kok (remélem az ügyvédem ki tudja verni belőlük). Ezek után ha a listámon is lett volna az elte, akkor is letörlöm és szentelvízzel lelocsolom a monitort.
TTK szempontjából Szegedet dicsérik bioszos körben, én is csak jókat olvastam Szegedről és nem aprózom el, megyek a no.1. helyre xD Második helyen Pécs van :)
A válaszíró 83%-ban hasznos válaszokat ad.
# 147/147 Időpont ma 17:05 Privát üzenet
Szerinted ez a válasz hasznos."
Mi történt a felkészítővel?
Nem indult, vagy lenyúlták az átutalt pénzt?
(hadd okuljunk mi is...)
Debrecent miért nem jelöltétek be? Az ország legerősebb ökológiája van a tanszéken, a legjobb evodevosokkal, ez azért jó ajánló. (-:
Vagy nem ökológiára, hanem genetikára, molekuláris bioszra, analitikára, sejtbioszra stb, azaz nem 'szupraindividuális' biológiára akartok menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!