EMELT BIOLÓGIA szóbeli érettségije lesz valakinek 5-én? SEGÍTSŰNK EGYMÁSNAK!
hogy rakhatnak egy ilyet be érettségire?!?!? amiről hallani az ember nem hallott? az hogy egy könyvben benne van.. oké. és akkor most az ember megkapja a pontját ha pont azt az egyet elolvasta... ez milyen?!
azthittem elájulok..
Szia!
Én is idén szóbeliztem bioszból. A Gaia elmélet benne van a 12.-es mozaikos tankönyvben.
Nyelvvizsga nem számít bele az alapponthatárba? Ez mit jelent?
Többletpont jár érte, nem?
Én holnap megyek, jó tételt húzok, sikerülni fog. Figyelmébe ajánlom mindenkinek a pozitív hozzáállást :)
Ne temesd.. voltak egész jó tételek.. tényleg.. én is mikor bent voltam, végig hallgattam miközben az egyik gyereknek a csontokról és az izületekről kellett beszélnie, míg a másiknak a kettős megtermékenyítésről és az immunitásról, a harmadiknak pedig etológiás és sejtalkotós tétele volt.. én meg ott ültem.. összegörnyedve a gaia elmélet felett, hallgatva az előttem vizsgázókat.. szentségeltem hogy miért pont nekem kellett ezt kihúznom.. hiszen annyira tényleg annyira nagyon sokat készültem a vizsgára.. és elég elkeserítő volt, hogy abból a 3ból amit végighallgattam, bármelyiket tudtam volna minimum 45pontosra, erre amit én kapok arról meg még csak nem is hallottam..
nade a lényeg hogy ügyes legyél. és ne aggódj, a legtöbb tétel tényleg nem nehéz.. csak én voltam túl balszerencsés :)
sok sikert holnapra :)
Azt, hogy a 260 pontot max az emelt szintért járó többletponttal kell elérni. Semmi mással, csak az érettségivel. A többi pont már csak ezen felül játszik az egyetemi ponthatárok elérése érdekében. Szóval, ha eleve hozol mondjuk egy átlag 300 pontos érettségit nincs gondod, erre jön még rá a nyelvvizsga meg OKTV meg minden egyéb. De ha mondjuk az egyik felvételi tárgyadból írsz egy kettest, a másik meg mondjuk 4-es, akkor nem biztos, hogy eléred a 260-at.
A vizsgáról: Nem húztam rosszat: O2 körforgása és Alzheimer kóros muslincánk. Voltak kérdések, amiket nem tudtam vagy rosszul értelmeztem, de mindent kiszedtek belőlem, amit csak lehetett. 2-3 kérdést így is passzoltam, de a többi megvolt, remélem ér az egész 30 pontot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!