én ma jöttem rá h egy borzalmasan benéztem vlmt: 5-én kellett volna menjek és nem 6-án .............-.- mind1 sok kérvény kérelem igazolás de megoldódott, nagyon benéztem! jövő héten mehetek másik időpontra D":
Viszont teljesen megerősített forrásokból tudom, hogy minden napra másik tétel van!!!! Ezt az igazgatóhelyettes mondta, aki kosztja őket nap, mint nap:( szvl ez nem olyan jó hír:/ de legalább nagyjából körvonalazódtak kizárható dolgok
Jó tanulást!
2014. jún. 7. 01:04
94/162 anonim válasza:
wow.. dejó.. akkor azokat amiket most megtanultam bszhatom..
2014. jún. 7. 02:44
95/162 anonim válasza:
azért köszi az infót!
2014. jún. 7. 02:44
96/162 anonim válasza:
37-es vagyok.. :)
Én megmondtam :D
2014. jún. 7. 07:33
97/162 anonim válasza:
Minden nap másik 20 tételsor közül lehet húzni, de előfordulhat olyan ami már volt, mert mondjuk fedi egymást, hasonlítanak. Ismerősöm pénteken a halakat húzta, de inkább a szaporodást emelték ki, illetve a felépítésüket. Szombaton ( 6-án) egy másik ismerősöm ismét a halakból, de itt a hangsúly inkább a mozgásfelépítés és a légzés volt.
2014. jún. 7. 11:33
98/162 anonim válasza:
Ja, és örüljetek, mert tegnap volt a legtöbb k*csög biokémia meg idegrendszeres feladat :)
2014. jún. 7. 11:33
99/162 anonim válasza:
A tétel: Biológiai oxidáció, fotoszintézis, meg/ nem megújuló energiaforrások (és bemutatása)
B tétel: Hám és bélbaktériumok összehasonlítása, konvergens evolúció és konjugáció.
Velem is segítőkészek voltak a tanárok, és ha valamit nem tudtam rendesen rávezettek.
2014. jún. 7. 12:35
100/162 anonim válasza:
Ja és még az előttem lévőknél volt hogy 3 nemzeti parkot felsorolni és az őserdők faunájáról beszélni, illetve a megtermékenyítés időbeni megfogalmazását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!