Van közületek olyasvalaki, aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy idén tutira nem fog bejutni az orvosira?
Örülök kedves 80 százalékos, hogy itt most szentté avattad magad, te mint a nagy együtérző. De a stílus nem a betegeimnek szólt, hanem NEKED. Az, hogy nem tudod, hogy hány vizsgaidőszak van egy optimális csúszás nélküli képzésben két dolgot jelenthet, A hazudsz és nem vagy medikus, csak játszod itt a szentet, B a saját dolgaiddal sem vagy tisztában, apropó ez pont olyan apró nemtudás, mint az, hogy a Hi mit jelent a cukormérőn...
Ó és még valami, nekem a betegeimmel kell empatikusnak lennem. Viszont a bekerülő hallgatókkal kell együtt élnem, és nagyon nincsenek jó tapasztalataim, a tavalyi alacsony ponthatáros társaságról.
Ennyire lekezelő emberből nem sok empátiát nézek ki, maradjunk ennyiben. Lehet, hogy téged is nehezen viselnek mások.
Örülök, hogy mindent tudsz, és őszintén sajnállak, amiért együtt kell élned másokkal, akik nem olyan tökéletesek, mint te. A beteged nem lennék az itteni stílusod alapján. Ezzel részemről befejezem a meddő vitát, minden jót!
Utolsónak!
Kedves orvostanhallgató! A 30. válaszoló vagyok és pontosítanám a helyzetemet. Valóban nem csináltam végig a tavalyi érettségi időszakot, ellenben az ideiben nyakig benne vagyok, bár szerencsére már minden emeltet magam mögött tudhatok:) Ellentétben veled, nekem volt egy plusz évem feldolgozni a gondolatot, hogy két emelt kell. JA NEM! Én alapból emeltre készültem 9. óta, mert biztosra mentem és tudtam, hogy szar kémiatudással nem sokra megyek majd az orvosin, sőt lehet be se kerülök:)Elhiszem, hogy szar érzés, hogy 50% körüli eredményt értél el anno, ettől függetlenül a véleményem ugyanaz. Gyenge! Örülhetsz is, hogy bekerültél vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!