Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van közületek olyasvalaki,...

Van közületek olyasvalaki, aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy idén tutira nem fog bejutni az orvosira?

Figyelt kérdés

2014. máj. 27. 13:02
 51/110 anonim ***** válasza:
0%

Örülök kedves 80 százalékos, hogy itt most szentté avattad magad, te mint a nagy együtérző. De a stílus nem a betegeimnek szólt, hanem NEKED. Az, hogy nem tudod, hogy hány vizsgaidőszak van egy optimális csúszás nélküli képzésben két dolgot jelenthet, A hazudsz és nem vagy medikus, csak játszod itt a szentet, B a saját dolgaiddal sem vagy tisztában, apropó ez pont olyan apró nemtudás, mint az, hogy a Hi mit jelent a cukormérőn...

Ó és még valami, nekem a betegeimmel kell empatikusnak lennem. Viszont a bekerülő hallgatókkal kell együtt élnem, és nagyon nincsenek jó tapasztalataim, a tavalyi alacsony ponthatáros társaságról.

2014. jún. 3. 19:32
 52/110 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire lekezelő emberből nem sok empátiát nézek ki, maradjunk ennyiben. Lehet, hogy téged is nehezen viselnek mások.

Örülök, hogy mindent tudsz, és őszintén sajnállak, amiért együtt kell élned másokkal, akik nem olyan tökéletesek, mint te. A beteged nem lennék az itteni stílusod alapján. Ezzel részemről befejezem a meddő vitát, minden jót!

2014. jún. 3. 19:44
 53/110 csakegypali ***** válasza:
Szerintetek Szegeden 410 pont fölé mehet a határ?:)
2014. jún. 3. 20:00
 54/110 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem.
2014. jún. 3. 20:09
 55/110 anonim ***** válasza:
100%
30. válaszolónak. Nem értem milyen jog alapján ítélkezel,nem te csináltad végig a tavalyi érettségi időszakot..vagy te ott voltál amikor szeptemberben szembesülni kellett vele, hogy 2 emelt kell? Na pont az ilyen emberek miatt találták ki a mottót, hogy "csak figyelj, és tanulj". Ha bekerülsz, bekerülsz. Azért ilyen "rosszak" az átlagok, mert a 4 érettségi mellett még van plusz 2 emelt, és nem így készült senki sem eddig, az egyetemen meg nem számít ki milyen pontot hoz, itt már mindenkinek 60% felett kell teljesíteni, és senki nem nézi a hozott pontodat. És tényleg van rá példa, hogy a 480 pontos hamarabb bukik ki, mint a 400 pontos. De biztosan én vagyok a buta orvostanhallgató akinek nem is lett volna szabad bekerülnie, és csak véletlenül lett 4,2 feletti átlagom. Nem mondom, hogy nincsenek olyanok, akiknek nem kellene többet tanulniuk, de baromira megérdemeltem 50 alatti írásbeli kémiával is, és ez a nagy általánosítás elég durva volt. Ráadásul ha nem tudsz valamihez pozitívan és biztatóan szólni, főleg ha tudod, hogy aki ezt olvassák még a szóbeli előtt állnak, akkor akár inkább meg is tarthatnád a véleményedet magadnak, mert senki nem kérdezte, hogy Te kit engednél az orvosira és kit nem.
2014. jún. 5. 14:51
 56/110 anonim ***** válasza:
24%

Utolsónak!

Kedves orvostanhallgató! A 30. válaszoló vagyok és pontosítanám a helyzetemet. Valóban nem csináltam végig a tavalyi érettségi időszakot, ellenben az ideiben nyakig benne vagyok, bár szerencsére már minden emeltet magam mögött tudhatok:) Ellentétben veled, nekem volt egy plusz évem feldolgozni a gondolatot, hogy két emelt kell. JA NEM! Én alapból emeltre készültem 9. óta, mert biztosra mentem és tudtam, hogy szar kémiatudással nem sokra megyek majd az orvosin, sőt lehet be se kerülök:)Elhiszem, hogy szar érzés, hogy 50% körüli eredményt értél el anno, ettől függetlenül a véleményem ugyanaz. Gyenge! Örülhetsz is, hogy bekerültél vele...

2014. jún. 6. 12:55
 57/110 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: Majd akkor legyen nagy a szád, ha csúszás nélkül el is végzed az orvosit.
2014. jún. 6. 13:02
 58/110 anonim ***** válasza:
76%
Azon leszek, minden erőmmel ;)
2014. jún. 6. 13:10
 59/110 anonim ***** válasza:
bár itt senki nem az orvosin való bennmaradás nehézségét vitatta
2014. jún. 6. 13:23
 60/110 anonim ***** válasza:
100%
Annyira mókás, hogy itt egyesek azt hiszik, hogy egy szuper kémia érettségi miatt többek lennének másoknál. Annyira tipikus.. ettől aztán nem leszel jó orvos. A jó orvosok ugyanis emberbarátok, nem pedig lekezelő bunkók. Majd rájössz, hogy az ilyen kis beképzelt görcsöket hamar megtörik;) És csak megnyugtatás képpen mondanám az elkeseredetteknek, hogy az érettségi a továbbiakban az égvilágon semmit nem jelent. Én tavaly 47%os kémiával és 55%os biosszal kerültem be, mégis szinte csak ötöseim vannak egy-két négyessel.. És egyek világmegváltó 90% os kémiát író ismerőseim vért izzadnak a jó jegyért. Szóval fel a fejjel emberek! Szerintem idén is elég lesz 395-400 pont Szegedre:)
2014. jún. 6. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!