Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van közületek olyasvalaki,...

Van közületek olyasvalaki, aki hozzám hasonlóan úgy érzi, hogy idén tutira nem fog bejutni az orvosira?

Figyelt kérdés

2014. máj. 27. 13:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/110 csakegypali ***** válasza:
100%
Bioszom 70% lett kémiám.46%. Hmm erre számítottam.kb:) kémiát szeretném.felhúzni.legalább 55 re a bioszt 75 re s akkor 410 pontom lenne ami remélhetőleg elég lesz:)/
2014. jún. 3. 13:43
 42/110 anonim ***** válasza:
100%

Ezekből még jobbat is kihozhatsz akár. :)

Hajrá!

2014. jún. 3. 13:50
 43/110 csakegypali ***** válasza:
Köszonom;) igazabol.maxos szobelikkel 424 re is kilehetne.hozni.nah májd.meglatjuk:)
2014. jún. 3. 14:13
 44/110 anonim ***** válasza:
0%

"Erre van többek közt a 12 db. vizsgaidőszak az orvosin."

Öreg! Ne akarj már megszakítani! 10 vizsgaidőszakunk van és egy szigorló évünk amiben van hat szigorlat, plussz egy államvizsga! Ezt azért tudhatnád, ha már medikusnak nevezed magad...

2014. jún. 3. 14:33
 45/110 anonim ***** válasza:
100%
biosz 81%, kémia 82%, közepekkel nem volt gond... bízom a SOTE-ban, az lenne a legjobb:)
2014. jún. 3. 15:29
 46/110 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 40-es válaszoló, képtelen vagyok szó nélkül hagyni a válaszod. Egyszerűen annyira jó érzés, hogyha valaki nem azt fújja, hogy kevés ponttal hülye vagy és 'primitív'. Úgy felvidítanakaz ilyen hozzászólások és reménnyel töltenek. Csoda, hogy vannak még ilyen jószándékú eemberek. Úgyhogy, köszönöm, egy kicsit sikerült életet lehelned belém.( egy elkeseredett kb. 410 pontra számító jelentkező)

Csak úgy utólag megjegyzem, hogy bár kevés pontom van, nem viselkedem bunkón és primtíven, ellenben egy-két 450 ponttal rendelkező évfolyamtársam. És elég sértő a párhuzam, mert annak ellenêre, hogy tök hülye vagyok, ha már nincs 420 pontom, még lehet bennem alázat, elhivatottság és igyekezhetek a legjobb orvossá válni

2014. jún. 3. 17:05
 47/110 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell magatokra venni a sértő megjegyzéseket. Van itt néhány orvostanhallgató, aki úgy érzi, hogy ő szarta a spanyol viaszt, csak mert elsőre bejutott.

Akár milyen alacsony vagy magas a ponthatár, az elv ugyanaz: a legjobb x jut be. Ha éppen olyan az érettségi, hogy a legjobb x-nek is csak 380 pontja van, akkor ez van és kész.

Az orvosin való helytállás nem feltétlenül függ össze a pontokkal. Van olyan, aki bejutott 440 ponttal, mégis duplázta a másodévet, és van olyan, aki meg másodszorra-harmadszorra került be, akkor is éppencsak, mégis csúszás nélkül elvgézi.

Az, hogy ki mekkora "primitív bunkó", az meg aztán pláne nem függ össze a bejutási pontszámmal...

Magas intelligánciával rendelkező embernek is lehet 0 érzelmi intelligenciája és empátiája.

Ne keseredjen el az se, aki most nem jut be. Majd következő alkalommal "okosabb" lesz, és bejut akkor.

2014. jún. 3. 17:23
 48/110 anonim ***** válasza:
100%

Kedves "öregező" hozzászóló!

Te vagy a tökéletes példa arra, milyen surmó is tud lenni valaki, aki vélhetően nem éppen ponthatáron került be (gondolom, onnan a nagy arc.) :)

Ha ilyen stílusban beszélsz az emberekkel, biztosíthatlak, hogy summa cum laudéval sem leszel jó orvos. Mellesleg a lány, aki elnézte a vércukorszintmérőt, évfolyamelső volt emlékeim szerint. Ennyit a mindent tudó superman-ekről.

Komolyan érdekel, mi indít valakit arra, hogy ilyen hangnemben támadjon neki másoknak.

2014. jún. 3. 18:29
 49/110 anonim ***** válasza:
Na azért azt a szerencsétlen vércukormérős leányzót se bántsuk....
2014. jún. 3. 18:38
 50/110 anonim ***** válasza:
100%

Nem is bántani akartam, csak jelezni szerettem volna, hogy az ultramagas bejutási pontszám és a summa cum laude sem garantál tévedhetetlenséget, sőt, ezek birtokában is el lehet követni olyan súlyos hibát, amit más meg nem követ el egész pályafutása során, pedig nem rendelkezett ezekkel.

Így hát nem érettségik, pontszámok alapján kell előre ítélkezni az emberek felett, hogy alkalmasak-e vagy sem. Nem ez dönti el.

Nem a magam védelmére mondom, én nem ponthatáron jutottam be, és az átlagom is jó lett. Az nem tetszik, ahogy lerohannak embereket, gyakran kifejezetten epés, rosszindulatú hangnemben olyan személyek, akik egy segítő foglalkozást választottak.

Az, akinek nincs kellő tudása, nem lesz jó orvos. Arra van az egyetem, hogy megszerezd ezt a tudást.

Az, aki nem képes tisztességes hangon beszélni másokkal, magát mások fölé emeli, szintén nem lesz jó orvos. Az egyetem azonban rajta nem is tud segíteni, szemben a tudáshiánnyal.

2014. jún. 3. 18:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!