Hogy álljak a szüleim elé ezzel? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elkezdtem egy egyetemet, de mivel nem érdekelt 2 hónap után a szüleim beleegyezésével otthagytam. Eljöttem arra a szakra, amiről mindig is álmodoztam, de ez még szörnyűbb, nagy a stressz, sokat követelnek... A szüleim boldogok, hogy egyetemre járok és egyetemre tudnak járatni, én viszont szomorú vagyok, mert nem elég, hogy első félévben alig sikerült kreditet szereznem, de ez a félév még rosszabbnak ígérkezik. Nem érdekel ez az egész, órákra sincs kedvem járni, teljesen kétségbe vagyok esve.2014. márc. 24. 08:05
11/15 anonim válasza:
Jobb lenne, ha kamu lenne, mert valaki nem lehet ennyire szerencsétlen, hogy minden héten itt sajnáltatja magát, de nem képes semmit sem tenni azért, hogy jobb legyen!
Már ezer tanácsot adtak neked, ami közül neked egy sem volt jó, és nem tettél azóta sem semmit se.
12/15 A kérdező kommentje:
Erdekes modon ez az elso kerdesem ebben a kategoriaban, de folosleges barmit is mondani, mert te mindent jobban tudsz, 81%, csak epp hasznos valaszt adni NEM!
2014. márc. 24. 09:07
13/15 anonim válasza:
Vesztenivalod nincs sok. Ha ugyis az allam finanszirozza, akkor jard vegig az evet. Ha a vegen ugy erzed, hogy nem megy, nem valo neked, akkor hagyd abba. Sokan inkabb vegigbukdacsoljak, de nem ismerik be maguknak, hogy nem megy. Es inkabb olyan sebesz operaljon, aki nem kettessel ment at, ugye?
Nem tragedia, ha nincs egyetemi diploma, tanulj nyelveket inkabb, vagy vegezz el egy okj-s kepzest.
14/15 anonim válasza:
Adtam már sok tanácsot a korábbi ilyen kérdéseidnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!