Hogyan tudom visszaserezni a szüleim bizalmát?
Figyelt kérdés
elkovettem par dolgot es rajtakaptak,majd kozoltek velem hogy ezzel elvesztettem a bizalmukat es mar alig akarnak elengedni valahova..
nemszeretnem hogy ez igy folytatodjon!!
2014. márc. 23. 21:29
1/5 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy elkövettél pár dolgot? Miket csináltál, ami miatt elvesztetted a bizalmukat - legalább is egyelőre?
2/5 A kérdező kommentje:
tobb dolgot is ki szerettem volna probalni mint peldaul a cigaretta es meg is tettem,es aztan rajottek. Meg ilyen hasonlo "tinis" dolgok..
2014. márc. 23. 21:40
3/5 anonim válasza:
Be kell bizonyitanod, hogy van eszed a fejedben, es nem csinalsz hulyesegeket. Tinikent nagyon fontos volt am cigizni, ugye?
4/5 A kérdező kommentje:
de megis hogyan tegyem ezt ,mit csinaljak hogy bebizonyitsam?
2014. márc. 23. 21:48
5/5 anonim válasza:
Beszélgess velük arról, hogy nem fogsz rászokni, csak ki akartad próbálni, hogy mi az, amiből tudatosan kimaradsz! Érvelj, maradj higgadt, tudasd velük, hogy tökéletesen ura vagy önmagadnak és egyáltalán nem lettél 1-2 száltól láncdohányos és nem is leszel! Ehhez mit szólsz?
Aminek nincs maradandó fizikai vagy lelki nyoma (pl. tetoválás, szüzesség elvesztése stb.) azzal nyugodtan kísérletezz, mert a tinikor erről szól! Most még van rá mentséged, ha megbotlasz. Később nem lesz, mert később már mindenki felnőttként fog kezelni és minden felelősség a nyakadba zuhan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!