Nem szánalmas ez a "diplomamentő akció"? A józan ész megáll, de igazából nem csak még gyengíti az eddig is igen kétes értékű magyar diplomák értékét?
Tehát nyilván értesültök ti is í hírekről:
Miután rájöttek az okosok, hogy k sok olyan egyetemista van, aki ugyan leállamvizsgázott (és egyébként elvileg nem is egy legutolsó tanítóképző főiskolán pl), és a sok év alatt nem volt képes letenni az előírt nyelvvizsgákat, most majd ezt elnézik, és ezzel a kormányzati diplomamentő akcióval tehát amnestiát kapnak, és egye kukac, így is megkapja a diplomáját.
Hát de nem durva ez? Mégis kitől várjuk el a nyelvvizsgát, ha nem az egyetemet végzett rétegtől?
Én kiakasztónak tartom, de ki mit szól?
Egyáltalán milyen agyi színvonalat takar az, ha vki megszerzi a diplomát ugyan, de azt az átkozott nyelvvizsgát meg nem képes?
Nekem ez egyszerűen ellentmondásos (finoman szólva) ....
Csak így mit ér egy diploma?
A régi szép időkben, még az osztatlan képzések rendszerében, nekünk 2 db középfokú C típusú kellett, és bíz nem TIT-es meg a fene tudja, milyen kétes értékű egyéb papírok, hanem csakis kizárólag a hírhedt Rigó utcai-féle Állami NyB-tól fogadtak el bármit.
Akkor egy manapság szerzett diploma mégis mit takar? Sztem lassan abszolút semmit, de KI MIT GONDOL ERRŐL?
(most a fidesz újabb hatalmas és parasztvakító üzleti érdekeit itt ne boncolgassuk, de valójában ez volt a meghatározó indok e döntés mögött, nem az egyetemisták "megmentése", de ez is egyértelmű annak, aki ismeri a hátteret)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!