Mi van akkor ha nincs meg a minimum kredit pontom az első fél év során? Hogy működik ez?
Az lenne a kérdés lényege,hogy abba kell hagynom az iskolát a második félévben, mert nincs meg a minimum kreditem. Halasztanom kell?!!
Nem lehet úgy megcsinálni, hogy felveszem a tantárgyakat a második félévben amelyiket lehet. Muszáj halasztanom!
Ilyet is hallottam, hogy egy évet kell halasztanom.
Ne már ez tök gáz! Tudom, hogy év végén nem lesz meg így a 30pont de miért kellene azért halasztanom.
Légyszíves válaszoljatok minél hamarabb!
Most még nincs baj, ha a következő félévben sincs meg (összesen 60-nak kell lennie), akkor megszűnik a hallgatói jogviszonyod, azaz kirúgnak.
Az egyetem nem láblógatásra való...
Fizetős vagyok úgy hogy olyan könnyen nem rúgnak ki!
Esetleg osztály ismételek jövőre!
Összesen a két félévnek kell meglennie 30pontnak nem 60nak!
De azért köszönöm a választ!
akár fizetős, akár nem, ha nincs meg év végén a minimum kredited, kirúgnak. évet ismételni akkor lehet, hogyha szaktantárgyaid nincsenek meg, amik pedig kellenének a következő évhez. de a min kredited megvan.
ha nincs meg kirúgnak és kész. akár fizetős, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!