Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Igaz, hogy az első OKJ képzés...

Igaz, hogy az első OKJ képzés ingyenes 23 éves kor alatt? Hogy is működik ez pontosan?

Figyelt kérdés

És hogyha igen, akkor ez mindegyikre igaz? Akkor is, ha mellette egyetemre is járok? Illetve ha nem mindegyikre igaz, akkor hol tudom megnézni azon képzések listáját, amik támogatottak?

Előre is köszönöm a segítséget!

2010. máj. 19. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
ha nincs szakmád, tehát érettségi után vagy és 23 év alatt és még nincs okj-d akkor igen, ingyenes. ha mellette egyetemre is jársz, azt már nem tudom, egyetem előtt szokás ezt megcsinálni (én is így tettem)
2010. máj. 19. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:
az okj akkor ingyenes, ha még nincsen felsőfokú szakképesítésed. ha van már, akkor nem ingyenes. én így tudom. 23 felett biztos, de szerintem 23 ig is ugyanígy van.
2010. máj. 19. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!