Egyetemisták! Ti hogyan szoktátok rávenni magatokat, hogy leüljetek tanulni?
Figyelt kérdés
Nekem nagy nehézséget okoz, hogy a tanulásra rá vegyem magam... Pedig muszáj lenne elkezdeni vizsgaidőszak előtt, hogy ne egyszerre kelljen megtanulni a tételeket a csúsztató tárgyakból nagy önkínzás árán.2014. febr. 17. 00:33
1/5 anonim válasza:
Menj ki az utcára az első hajléktalanig és nézd meg hogyan él. (Tudom, van köztük diplomás, de biztos a legtöbb inkább tanulna, ha újrakezdhetné.)
Esetleg próbálj meg beleolvasni a tananyag végébe vagy közepébe, hátha felkelti az érdeklődésed, és akkor az elejétől olvasva alig várod, hogy eljuss addig a részig és megértsd az anyagot.
2/5 anonim válasza:
Olvass fel a telódra néhány anyagot, vagy fontosabb dolgokat, és hallgasd őket. Azt én is megértem, hogy nincs kedved leülni, mert elég száraz az anyag, de azért hallgathatnád, légy te is kreatív és keresd meg a tanulás örömét, nem mellesleg mindenki csodál majd, hogy milyen könnyen megy a tanulás, cselekdj időben, mert nincs annál kínosabb mint 2 év csúszással befejezni egy egyetemet, vagy átkerülni fizetősre.
3/5 anonim válasza:
Úgy veszem rá magamat, hogy nagyon parázós vagyok és ahogy közeledik a vizsga egyre inkább aggódok, így úgy vagyok vele, hogy inkább leülök tanulni, minthogy kivágjon a tanár és következő héten is nekivághassak.
4/5 anonim válasza:
Én elképzelem, hogy milyen sz@r helyzetben leszek ha ezt nem tanulom meg, mert ha halogatom akkor csak rosszabb lesz, nehezebb lesz megtanulni stb
5/5 anonim válasza:
Nekem elég motivációt jelent a jó jegy és az ösztöndíj reménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!