Mennyi pénzből élnek az egyetemisták havonta? (koli, kaja, bérlet, stb. ) Ti mennyiből tartottátok el magatokat?
Figyelt kérdés
Konkrétan Szeged, és Pest érdekelne.2012. aug. 7. 18:16
1/10 anonim válasza:
Pesten, például a koli legyen 15000, a bérlet 4000, a kaját 20-25000-ből meg lehet bőven oldani, ha magad csinálod. Ez így ca. 45000, de még nem mentél el szórakozni, kikapcsolódni, és ki tudja még milyen egyéb váratlan költségek merülhetnek fel.
2/10 anonim válasza:
Szegeden azért jobb a helyzet.
bérlet ingyen van. és a koli olyan 10ezer.
3/10 A kérdező kommentje:
Ha valaki önköltségesre megy annak fizetnie kell a bérletet, nem?
2012. aug. 7. 18:56
4/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk ott biciklivel meglehet oldani a közlekedést, nem?
2012. aug. 7. 18:57
5/10 anonim válasza:
Szegden a koli olyan 10000Ft és a kaja az ugyanannyi mint amit otthon is megennél tehát az nem plusz kiadás. SZTE-n a bérlet azthiszem fél évig ingyen van biztosítva.
6/10 anonim válasza:
Pesten koli 9000, bérlet 4000, kaja meg rajtad áll, enni otthon is ennél, mondjuk havi 30000.
7/10 anonim válasza:
Én a kaját kihozom havi 15-20-ból bulikkal együtt(vizsgaidőszakban kb a feléből is:D)
9/10 A kérdező kommentje:
Én konkrétan a Szeged Pest közötti különbségre gondoltam, mármint pl. koli téren, de elég változóakat írtatok :D
2012. aug. 7. 21:02
10/10 anonim válasza:
Változóakat írnak, mivel pesten sem mindegy, hogy melyik iskola melyik kollégiuma (pl. ELTE egyik kolija 9e, másik 15e).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!