Egyetemisták? Volt hogy sok tantárgyatok nem sikerült, ezért a következő félévben csak nagyon kevés tárgyat vehettetekfel?
Ha ez biztat, akkor elmondom az én történetem:
BME, első félévben 21 kredit éppenhogy sikerült, 2-es átlaggal. Második félév egy fokkal jobb volt, jó kis szabválokkal együtt kb 2-5-ös átlaggal nagyjából 24 kredit.
Ezek után elkezdtem még keményebben tanulni, mondhatni maximalista lettem, és szépen javult az átlagom. Annyira, hogy BSc végére 4,4 lett az összesített átlagom, legjobb 5%-ban lettem a végére az évfolyamon. Voltam Erasmussal külföldön, és már demonstrátorkodom is. És most MSc első félévében megintcsak 4,9-es átlaggal kezdtem, pedig nem egy alibi MSc-ről van szó. És ne hidd hogy be kellett zárkózni, csak szimplán megtanultam hasznosan felhasználni az időmet. Emellett maradt idő sportolni és barátnőzni is.
Meg lehet csinálni, remélem ez valamennyire biztatásképpen hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!