Egyetemisták? Volt hogy sok tantárgyatok nem sikerült, ezért a következő félévben csak nagyon kevés tárgyat vehettetekfel?
Megkérdezhetem, hogy milyen szakon vagy?
Nekem első 2 évben nagyon sok olyan tárgyam volt, amit nem tudtam megtanulni, mert egyszerűen nem érdekelt, de volt olyan is, amit hiába tanultam meg, csak azért se sikerült.
Ilyen volt pl a matek, általánosban és középsuliban is szerettem a matekot, tanulás nélkül, minimáis órai figyeléssel 4-5-ös voltam belőle mindig, egyetemen meg az utolsó pillanatban, 3. tárgyfelvételkor sikerült a matek 1, és 3 féléves volt, képzelheted...
De túl vagyok rajta, azóta már a szakirányos tárgyak 90%-át is megcsináltam, amik jóval nehezebbek, mint az első 2 éves alapozó tárgyak, de érdekelnek, van benne jövő, és van motivációm a tanuláshoz.
Engem is érdekelne mi lett veled :)
Én is BME-n vagyok hasonlóan, előző félévben nem sikerült 2 fő tárgy, meg ebben a félévben is kettő :( Kicsit vigasztal, hogy nem csak én vagyok ezzel így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!