Egyetemisták! Ti nem érzitek rosszul magatokat, ha jobb jegyet kaptok, mint, amit ténylegesen a tudásotok alapján megérdemelnétek?
Mert velem már fordult elő olyan, hogy egy tanszék elkeverte a zh-mat, és helyette megduplázták az előző zh-m pontjait és az alapján számoltak jegyet, ami ténylegesen sokkal jobb volt, mintha megtalálták volna az eredeti dolgozatot és az alapján számoltak volna.
Persze örültem neki, hogy jobb lett az eredmény, mint gondoltam volna, azonban elpocsékolt időnek érzem azt az időt, amit rászántam a felkészülésre.
Nálunk nem pontoznak fel semmit.
Engem az zavar, mikor rosszabb jegyet kapok, mint amennyit a tudásom alapján megérdemelnék. Ez az érzés még fokozódik, ha olyan emberek kapnak nálam jobb jegyet, akik kevésbé tudják az anyagot, csak épp mázlijuk volt, vagy normálisabb tanárhoz kerültek.
Egyszer nekem is volt már olyan, hogy jobb jegyet kaptam, mint a tudásom. Az nyugtatott, hogy az ellenkezője már többször előfordult, sajnos az a gyakoribb.
Előre nem tudhattad, hogy elkeverik a ZH-d, így ne érezd elpocsékolt időnek.
Én csak akkor érzem rosszul magam, ha rosszabbat kapok, mint amennyit érdemeltem volna a belefektetett energia alapján. :)
Tudom, kettős mérce. :P
biztos, hogy te egyetemista vagy?
Szerintem senkinek sincs lelkiismeretfurdalása, ahogy azon sem nem érdemes parázni,ha rossz napja van a tanárnakés mindenkit meghúz. Ilyen az egyetem
de, rosszul érezném magam, másfelől ők keverték el a zéhát...
de pl. az is rossz, amikor 20 tételből 2-t tudok, és kihúzom az egyiket és jó jegyet kapok...:) van némi bűntudat utána de persze az se jobb, amikor 18-19-et tudok, és nem találok bele a 19-be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!