Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemisták! Ti nem érzitek...

Egyetemisták! Ti nem érzitek rosszul magatokat, ha jobb jegyet kaptok, mint, amit ténylegesen a tudásotok alapján megérdemelnétek?

Figyelt kérdés

Mert velem már fordult elő olyan, hogy egy tanszék elkeverte a zh-mat, és helyette megduplázták az előző zh-m pontjait és az alapján számoltak jegyet, ami ténylegesen sokkal jobb volt, mintha megtalálták volna az eredeti dolgozatot és az alapján számoltak volna.

Persze örültem neki, hogy jobb lett az eredmény, mint gondoltam volna, azonban elpocsékolt időnek érzem azt az időt, amit rászántam a felkészülésre.

2010. jún. 8. 21:00
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Na bakker, még ilyenkor is problémázol :D Én örülnék, mint majom a farkának, hogy ennyivel megúsztam, az a kis szenvedés már ugyan megéri.
2010. jún. 8. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem, örülnék, hogy legalább kompenzálják csomó más szemétkedésüket. Nálunk az elhagyott ZH-ra csak ráfogják, hogy NEM ÍRTAM MEG!
2010. jún. 8. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Dehogy érzem rosszul magam :D Bár ilyen még nem történt velem, de olyan már volt, hogy nem előre húzták meg a ponthatárokat, hanem az szerint, hogy a többségnek hány pontja lett, és ez alapján jobb jegyet kaptam, mint amire számítottam. Én nem problémáztam rajta :D
2010. jún. 8. 21:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Nálunk nem pontoznak fel semmit.

Engem az zavar, mikor rosszabb jegyet kapok, mint amennyit a tudásom alapján megérdemelnék. Ez az érzés még fokozódik, ha olyan emberek kapnak nálam jobb jegyet, akik kevésbé tudják az anyagot, csak épp mázlijuk volt, vagy normálisabb tanárhoz kerültek.

2010. jún. 8. 21:08
 5/10 anonim válasza:
100%

Egyszer nekem is volt már olyan, hogy jobb jegyet kaptam, mint a tudásom. Az nyugtatott, hogy az ellenkezője már többször előfordult, sajnos az a gyakoribb.

Előre nem tudhattad, hogy elkeverik a ZH-d, így ne érezd elpocsékolt időnek.

6/10 anonim ***** válasza:

Én csak akkor érzem rosszul magam, ha rosszabbat kapok, mint amennyit érdemeltem volna a belefektetett energia alapján. :)

Tudom, kettős mérce. :P

7/10 anonim ***** válasza:

biztos, hogy te egyetemista vagy?

Szerintem senkinek sincs lelkiismeretfurdalása, ahogy azon sem nem érdemes parázni,ha rossz napja van a tanárnakés mindenkit meghúz. Ilyen az egyetem

2010. jún. 8. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Én azt utálom, amikor az kap jobb jegyet, aki szó szerint másol rólam. Nem egyszer fordult elő velem az évek során.
2010. jún. 8. 21:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

de, rosszul érezném magam, másfelől ők keverték el a zéhát...

de pl. az is rossz, amikor 20 tételből 2-t tudok, és kihúzom az egyiket és jó jegyet kapok...:) van némi bűntudat utána de persze az se jobb, amikor 18-19-et tudok, és nem találok bele a 19-be....

2010. jún. 8. 21:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Tényleg egyetemista vagyok, nyugi. :D
2010. jún. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!