Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Én nagyon félek már a központi...

Én nagyon félek már a központitól! Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés

Félek, hogy amikor ott leszek, lefogok sokkolni, és semmi nem fog eszembe jutni. Amúgy is nagyon izgulós vagyok, de olyankor eszembe jut, hogy ettől függ a következő négy évem... akár az egész életem is, és teljesen lefogok fagyni. Ráadásul a matek nagyon nehezen is megy. Sokszor nem tudok elaludni sem emiatt, annyira ideges vagyok! Mit tehetnék ez ellen?

14/l

2014. jan. 1. 22:41
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Én is mostkészülök rá... állatiraizgulok,szintén a matektól... amagyaraz mindigisjólment,semmiproblémámnincs vele.itthon negyvenötpercen belül,jóval belülmegcsináltam.a matek viszont sokkal nehezbbnek tűnik, mert a terület-kerület, és a szogszámolás nem az én asztalom. mondjuk most ötösért hajtok félvékor, de még így is nagyon parázok a központitól. Egyébként az Oktatási Hivatal oldalán megtalálhóak az előző évekbeli felvételi feladatlapok, azon lehet gyakorolni. Én mondjuk egyszer nem mentem el magyar előkészítőre, most kicsit bánom, mert nagyon félek, igaz én is totál izgulós vagyok és elég maximalista is... egyszer öt pontot veszítettem a nyolcvanból és majdnem elbőgtem magam, mert buta hibákat vétettem. A lényeg az, hogy mostmár úgyis közeledünk felé, és ha eleget gyakorlunk, akkor egész simán megtudjuk csinálni!
2014. jan. 10. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!