Én nagyon félek már a központitól! Ti hogy vagytok vele?
Félek, hogy amikor ott leszek, lefogok sokkolni, és semmi nem fog eszembe jutni. Amúgy is nagyon izgulós vagyok, de olyankor eszembe jut, hogy ettől függ a következő négy évem... akár az egész életem is, és teljesen lefogok fagyni. Ráadásul a matek nagyon nehezen is megy. Sokszor nem tudok elaludni sem emiatt, annyira ideges vagyok! Mit tehetnék ez ellen?
14/l
Köszönöm a válaszokat!
A központi Január 18-án lesz.
Nekem is sok műlik rajta, mivel nem átlag gimnáziumba felvételizek, hanem egy erős művészeti szakközépiskolába... és nagyon szeretnék bekerülni, de nagyon félek :-(.
Nem kell félni!! :) Csak gyakorolni kell. Nem olyan nagyon nehezek feladatok, minimum 20-20 pont simán megszerezhető! :) Én is félek tőle, mert ahova beszeretnék jutni "álmaim sulija". :) Mindjárt suli, gondolom ez a 2 hét főképp a készülődésről szól. Sok sikert mindenkinek jövőhét utáni szombatra! :D
14/L
Pontosan olyan helyzetben vagyok, mint te!
Magyar nagyon jol megy, matek... Hat Nagyon fogok orulni, ha elerem a 30-35 pontot!
En sem tudok neha elaludni. :(
14/L
Nem semmi ez a videó... :D
Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!