Én nagyon félek már a központitól! Ti hogy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Félek, hogy amikor ott leszek, lefogok sokkolni, és semmi nem fog eszembe jutni. Amúgy is nagyon izgulós vagyok, de olyankor eszembe jut, hogy ettől függ a következő négy évem... akár az egész életem is, és teljesen lefogok fagyni. Ráadásul a matek nagyon nehezen is megy. Sokszor nem tudok elaludni sem emiatt, annyira ideges vagyok! Mit tehetnék ez ellen?
14/l
2014. jan. 1. 22:41
1/21 anonim válasza:
Azt, hogy arra gondolsz, hogy ez egy nyamvadt standardizált központi teszt, amit a szellemileg legalul elhelyezkedők számára is megugorhatónak terveztek. Nem te fogsz elhasalni. Egyébként meg nem hiszem, hogy túl sok múlna rajta. Nem ezen fog eldőlni az életed.
2/21 anonim válasza:
Nem tudom mit parázzátok túl ezt a központi felvételit, nekem még beugró írásbelijeim is voltak a gimikbe, ahová jelentkeztem :P
Majd meglátod, hogy lesz annál nehezebb témazáró dolgozatod is. Nem ettől függ az életed, még az érettségire is túlzás ezt mondani, inkább az egyetemi szakválasztás lesz para!
3/21 anonim válasza:
én is izgulos vagyok és félek a felvételitől.De viszont még semmit nem gyakoroltam rá , csak annyi hogy előkészitőre járok és annyi .De most ne legyél ideges ,max. akkor amikor irjuk :)) 13/l
4/21 anonim válasza:
Ne parázz rá, fölösleges para!Azt majd hagyd otthon!!:)
5/21 anonim válasza:
Ugyanez van velem is! 13/l
már csak 16 nap!
6/21 anonim válasza:
Én meg nem izgulok,nem is érdekel hogy milyen lesz.Mert ahova megyek ebben az évben nem kérnek felvételit.
7/21 anonim válasza:
Mi az a központi? Csak 13 vagyok úgyhogy..
8/21 anonim válasza:
"Mi az a központi? Csak 13 vagyok úgyhogy.." Középiskolába többek között az alapján veszik föl az embereket.
9/21 anonim válasza:
*központi mint központi felvételi, 100 pontos írásbeli (előzőhöz még)
10/21 anonim válasza:
Borzasztóan félek,hogy lesz valami rohamom vagy ilyesmi. Így is minden éjszaka bőgök miatta. Nekem ez fontos. Nagyon félek! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!