Ti ezt bevállalnátok így?
Figyelt kérdés
Most okj-re járok. Találtam mellé két olyan okj-t ami passzolna is és vannak modulok amit megse kéne csinálnom már ill. amik ugyanazok a kettőnél. Május elején végzek nappalni ezzel a szakmával-->akkor lesznek vizsgáim /elég ügyes vagyok benne állítólag/.
Azon gondolkodtam, hogy két tárgyból újra érettségizek, + azt a két szakmát megcsinálom. /5 modul kéne a mostanihoz egyikhez elég lenne 2 a másikhoz meg amúgy is megkéne 5öt csinálnom a ha másikat nem/ De ezt már esti csinálnám vagy nem tudom.
És utána esetleg szakirányba egyetemre/fősulira. -> egyik szaktanárom ezt nagyon javasolta, hogy menjek szerinte.
2013. okt. 26. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!