A középsulit vagy az egyetemet/főiskolát szerettétek/szeretitek jobban?
középiskola, mert keveset kellett tanulni és jó eredményeket értem el.
Egyetemen viszont jók a bulik :)
Naná, hogy a főiskolát. Mert itt azt tanultam, amit akartam. Szorgalmi időszakban nem volt minden órán felelés, nem kellett gyomorideggel bemennem. CSak a vizsgaidőszak volt húzós.
És tényleg jók a bulik.
Persze ez szakonként is változik, azért gondolom az orvosin nincs idejük bulizgatni.
A középiskolát nagyon szerettem volna, ha valóban olyan szuper évek lettek volna, mint ahogy azt az amcsi filmekben lehet látni. Nagyon bánom, hogy a kamaszkorom elrepült, nem élvezhettem ki, és nem értékeltem azt a gondtalan szabadságot, amiben ott részem volt. Későn érő típus vagyok, sajnos :/
A főiskola viszont jó, csak azt tanulom amit szeretek, és az emberek is normálisabbak, nincs az a kiközösítés, egymás szívatása, mint a középiskolákban. Az emberek többsége normális, és hiába mondják, tényleg minőségibb az összetétel, mint egy középiskolában. Meg persze vannak jó bulik :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!