Ti szeretitek/szerettétek kenguruban hordozni a babát?
Szeretnék egy kengurut, hogy abban hordozzam a most 6 hetes kislányomat. Rákerestem a Teszveszen, és 500ft-tól több ezerig sokféle van. Gondolom a drágább jobb, de mi a különbség? Télen is kényelmes vinni benne a babát? Ti szerettetek kenguruban hordozni?
Tudnátok nekem kengurut ajánlani, akár márkanévvel vagy linket is küldhettek. Nem tudok túl sokat szánni rá.
Köszönöm.
A kenguru nem egészséges a gyereknek. Ajánlom a könnyen köthető hordozó kendőket, amiben egészséges lesz a tartása! Mi imádjuk: [link]
Később pedig a mei-tai-t, az oldalon nézz körül!
tényleg nem a legegészségesebb...de mi vettünk, használtan 2500 Ft-ért vateráról. nem igazán szeretem, mert fáj a hátam tőle. télen nem fogom használni, mert rajtam is kabát, a gyerkőc is be lesz öltöztetve rendesen, bele se fog férni :D szóval csak ha nagyon muszáj. a kendő jobb állítólag.
ja és nekünk bébé confort van.
Nekünk egy elég drága hordozónk van: [link]
kölcsönbe kaptuk, magamtól ki nem adtam volna ennyit érte, de imádom. A mózeskosárért így utólag nem is adtam volna pénzt... párom még jobban szereti; ha hárman megyünk valahova, mindig ő viszi a babát. :)
Ha nincs pénzed ilyen drágább újszülött kortól használható hordozókra (amit megértek, mert mocskosul drágák :)), akkor egy kendőre érdemes beruházni szerintem.
Nekünk Chicco Go kengurunk volt. Én nagyon szerettem, egyszerű volt a használata, biztosan és kényelmesen tartotta a babát, nem húzta a vállam, hátam, pedig nem vagyok egy izomkolosszus :)
A babám is imádta. Érdekes, sokan mondják, főleg itt, hogy a kenguru milyen iszonyatosan kényelmetlen a babáknak, hát az én kisfiam ezt nem tudta, mert imádta a kengurut, mindig ezerrel vigyorgott, amikor beletettem és sokszor el is aludt benne.
Ha ép ésszel belegondolunk. Vannak olyan kenguruk, amikben a baba lába a horodzó lábábánál lóg. Nekünk kényelmes lenne, ha folyton hátra felé kellene emelgetnünk a lábunkat? A baba apuka felé néz, apuka megy sétálni a babával, a babának ugye ez háttal van a menetiránynak, tehát a lába hátra felé mozgatódik. A másik, tény, hogy a gyerekemnek csípőjével gond volt, használtuk a mei tai-t, rendbe jött. A kengurutól nem jött volna helyre, mert a mei tai szélessége olyan, mintha terpesz pelenkában v. pavlik kengyelben lenne.
Nekem ennyi elég volt meggyőztek róla, h jó. Tényleg jó volt a lányomnak.
A kenguruban még az nem tetszik, h lötyög benne a baba oldalra, a sok szivacs merevítés miaTT.
Innen rendeltem, olcsóbb a többinél és nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!