Szerintetek egy tanulonak van joga eldonteni hogy hogy nezzen ki az iskolaban?
valamelyik heten irni kell a tanulok jogairol a 'kedves' igazgatonk szakdolgozatahoz, es arra lennek kivancsi hogy ha beleirom hogy jogunk van eldonteni h hogy nezzunk ki, azert kirughat ha megtudja hogy en voltam?
mert ez az angyali noszemely mindent megakar szabni (nem festhetjuk a hajunkat, nem lehet mukorom, nem lehet tetovalas, nem lehet piercing, nem lehet fultagito, DE P*CSA SZOKNYA MEG KIDOBOM A CSOCSOM AZ LEHET).
egyik heten hamvasito festekkel befestettem a hajam es ahol mar amugyis nagyon vilagos volt ott befogta egy nagyonpicit lilara (alig lehetett latni) es azert is lecseszett meg megfenyegetett h ha nem csinalok vele valamit kirugat, mert benne van a hazirendbe (amugy nincs mert 3an elolvastuk haromszor de nem talaltunk ilyesmit.)
egyebkent ez sima gimnazium!
minek olvassam??? hulyeseg.
anyam leszar, azt se venne eszre ha leszurnanak mikor mellette setalok :DD
es nem en vagyok eltajolva, ti szajkozzatok hogy vegyem ki a pc-t, DE NEM AZERT CSESZEGET MIVEL NEMTUDJA HOGY VAN.
jarjak normalisan iskolaba. mi a normalis? ha kirakok mindent?
az van amit o mond. szuper, de ha nincs benne a hazirendbe akkor nincs benne a hazirendbe, es ezzel ne is erveljen. es ennyi erovel ha annyira a hazirenddel van elfoglalva, akkor inkabb o olvassa el, mert azt nem teheti meg hogy egy tincs miatt ne engedjen be az iskolaba egy diakot (nem, nem en voltam az, csak hallottam az esetrol) mert a tanulonak joga van az intezmenyben megfelelo oktatasban reszesulnie. (vhogy igy van,)
2500-2000 egy kulonora. tudom mivel tavaly es tavaly elott jartam kulon orakra, ezt ne akarjatok mar megmagyarazni, OTT VOLTAM, EN ADTAM ODA A PENZT.
"minek olvassam? hülyeség" Te írtad ki a kérdést. Amelyik válasz nem tetszik, nem a hülyeségedet ajnározza, az hülyeség. És szerinted csak téged szar le anyád? Több ezerért jártál különórára, ha nem haragszol, ezt az egészet komolytalannak ítélem meg.
Tök mindegy mi van a házirendben, ő a góré, az van, amit ő mond, és azzal érvel amivel akar. Mondhatta volna azt is, hogy "csak". Az jobb lett volna?
Ha ő nem tartja a viseletet alkalmasnak, simán hazaküldheti. Amikkel érvelsz, azok félelmetesen hangzatosnak tűnnek a kis 14 éves fejednek, csak a való életben semmire nem jók. Megteheti. Az meg, hogy a többieken mi van, azzal meg Te ne foglalkozzál. Azt szabad, ezt nem, kész. Nem kell benne logikát keresni. Mer mutogatni nagyon tudsz, önmagadba nézni már kevésbé. Tök mindegy, miért volt lila a hajad, az volt. Lehetett tudni, hogy nem tűri, ha festegeted a hajad. És mint mondtad, sulin kívül nem szól érte. Én is pontosan tudom, hogy mennyibe kerül egy különóra, de neked annyit nem fognak adni érte. Szakképzet, végzett tanároknak adnak annyit. Te egyik sem vagy. Miért nem írod le, hány éves vagy?
nem, de az hulyeseg h 584szer leirjatok h vegyem ki a pct. ugyse fogom.
nem vagyok 14 eves. es szakkepzett tanarnak adnak annyit igen. de vagod hogy tanulok es mivel gimnazium meg az leszek ami csak akarok? :)))) felfogtad hogy nem igy fogok tanitani HA esetleg tanar szeretnek lenni? koszonom.
ki mondta neked h anyam altal mentem kulon tanarhoz? :DD apumnak konyorogtem 6. ota hogy hadd menjek majd a mostani iskolamba angol tagozatra es h hadd jarhassak kulon orara mert az altalanosban az angol tanarom sz@r volt, es mast nem is vettek fel az osztalyombol - nem veletlen. termeszetesen nekem is vannak hibaim, nem allitottam olyat hogy tokeletes vagyok :)) leirtam azt is h mindenki mashogy gondolkodik es nem lehetek mindenkivel egy velemenyen, es mivel nekunk erosen eltero probaljatok rameroltetni a sajatotokat. te meg le is nezel melle es nyalizol a masik valaszolonak. <-- cink.
igen en is ratok probaltam eroltetni, mert makacs vagyok, ez van. szerintem inkabb zarjuk le az egesz temat a p*csaba es szivjuk el a beke pipat. szerintem nektek sincs kedvetek minden nap itt khm, vitatkozni. :)
"nem, de az hulyeseg h 584szer leirjatok h vegyem ki a pct. ugyse fogom."
Akkor ne vedd ki. A te dolgod, meg az övé, én sem rinyálok itt a munkahelyi dolgaimon, hogy jaj a főnököm így meg úgy.
"de vagod hogy tanulok es mivel gimnazium meg az leszek ami csak akarok? :))))"
Amit anyu meg apu ki tud fizetni, ahová felvesznek, mert ugyebár nagyon sok okos gyerek tanul még rajtad kívül gimnáziumban. És persze lehetsz szakképzett tanár, van is ilyen ismerősöm, akinek a suli mellett vannak magántanítványai, hogy NE HALJON ÉHEN A CSALÁDJÁVAL.
Iskolai tanítás után rohan, hogy még tanítson, utána család, háztartás, beszélgetés a gyerekekkel és éjjel még készül a másnapra, vagy dolgozatot javít, vagy a magántanítványainak készül anyaggal.
"es nem lehetek mindenkivel egy velemenyen, es mivel nekunk erosen eltero probaljatok rameroltetni a sajatotokat."
Te tettél fel egy kérdést mások véleményét tudakolva. Mi csak leírtuk. Most akkor mi a bajod? Nem ezt akartad?
"szerintem nektek sincs kedvetek minden nap itt khm, vitatkozni. :)"
Én ide szórakozni járok az ilyeneken mint te, és nem igazán húz fel, láttam már gyerekhisztit, tudom kezelni.
Amúgy ilyen okostojás kiskamasz én is voltam, tizenévesen meg voltam győződve a magam igazáról, úgyhogy megértelek. Azt is tudom, hogy nagyon most meggyőzni nem lehet, mert majd pár pofára esés után te is rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!