Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy tanulonak van...

Szerintetek egy tanulonak van joga eldonteni hogy hogy nezzen ki az iskolaban?

Figyelt kérdés

valamelyik heten irni kell a tanulok jogairol a 'kedves' igazgatonk szakdolgozatahoz, es arra lennek kivancsi hogy ha beleirom hogy jogunk van eldonteni h hogy nezzunk ki, azert kirughat ha megtudja hogy en voltam?

mert ez az angyali noszemely mindent megakar szabni (nem festhetjuk a hajunkat, nem lehet mukorom, nem lehet tetovalas, nem lehet piercing, nem lehet fultagito, DE P*CSA SZOKNYA MEG KIDOBOM A CSOCSOM AZ LEHET).

egyik heten hamvasito festekkel befestettem a hajam es ahol mar amugyis nagyon vilagos volt ott befogta egy nagyonpicit lilara (alig lehetett latni) es azert is lecseszett meg megfenyegetett h ha nem csinalok vele valamit kirugat, mert benne van a hazirendbe (amugy nincs mert 3an elolvastuk haromszor de nem talaltunk ilyesmit.)

egyebkent ez sima gimnazium!

2013. okt. 13. 09:09
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
Amerre haladunk, fogtok ti még egyenköpenyben iskolába járni, ha nem tesztek ellene valamit. Egy egész iskolát nem lehet kirúgni!
2013. okt. 13. 09:31
 2/46 anonim ***** válasza:

Van egy rossz hirem. Nincs hozza jogotok.

Persze egyenileg lehet mindenkinek velemenye, hogy mit engedhetne meg, de a suliban akkor is o dont.

Ha ugy tetszik neki, akkor kovetkezo tanevben akar mindenkinek kotelezove teheti a kanarisarga egyenruhat.

Ez van.. hamarosan dolgozol, ismerkedj meg azzal a szoval hogy dress code.

2013. okt. 13. 09:35
 3/46 anonim ***** válasza:
Úgy bírom az ilyen hatalmas problémákat:D Örülni fogsz, ha majd a munkahelyeden csak ennyit fog megszabni ruházatra a főnököd!
2013. okt. 13. 09:43
 4/46 A kérdező kommentje:
hat igen, epp ezert gondolom ugy hogy ameg ebben a korban vagyunk igazan rank hagyhatna... fulladna meg
2013. okt. 13. 09:51
 5/46 A kérdező kommentje:
ja, meg beszolt h latott nyaron (egesz hajam rozsaszin volt) es aszondja: "latod? nyaron nem szoltam bele :)" meg jo hogy nem b@$zki. esetleg azt nemakarja megszabni hogy csak colgate-al moshatunk fogat???
2013. okt. 13. 09:54
 6/46 anonim ***** válasza:
Lázadj!:)
2013. okt. 13. 10:25
 7/46 A kérdező kommentje:
lázadok is. csak rám van szállva >.<
2013. okt. 13. 11:21
 8/46 anonim ***** válasza:
Édesem! Ha a házirend szabályozza a kinézetet, akkor lehet pamporászni, de vagy betartod a szabályokat, vagy elhúzol onnan a búsba. Gondolom nem fognak utánad sírni, ha olyan stílusban kommunikálsz, mint amilyenek itt a hozzászólásaid.
2013. okt. 13. 13:14
 9/46 anonim ***** válasza:

Piercing, tetoválás és fültágító nem olyan, amit csak rátok lehetne hagyni. Nem véletlen, hogy normális helyen 18 év alattinak nem is csinálják meg. Későbbi munkakereséskor igencsak hátrányba kerülhetsz, mert sok helyen szabályozzák, hogy a munkatársak hogyan nézzenek ki.

Dolgoztam olyan helyen, ahol tilos volt a feltűnő színű körömlakk, a látható helyen lévő tetoválás vagy piercing. Fültágítóval az interjú max. 30 másodpercig tartott volna.

Lehet pampogni meg a jogokat hangoztatni, de a való világban az diktál aki fizet. Ha pedig valakinek céljai vannak (elköltözni otthonról, családot eltartani, utazni, márkás cuccokat venni), akkor el lehet dönteni, hogy a jogaimat lobogtatva megyek éjszakai árufeltöltőnek, vagy van egy normális állásom átlagnál jobb fizetéssel kinézhettem magamnak egy drágább fényképezőgépet, amit a jövő hónapban megveszek magamnak.

Most külföldön dolgozom, a dress code olyan, hogy alig várom hogy lerángassam magamról a ruhám és átöltözzek a nap végén, de valamit valamiért... Itt a legtöbb suliban amúgy egyenruha van, túlélik a gyerekek...

Úgyhogy engem nem nagyon hat meg ez a tinirinya, mert soha a büdös életben nem lesz ennyi szabadságotok mint ami most van..

A jogok mellett meg néha nem ártana tanulmányozni a kötelességeket is, tudod azok együtt járnak...

2013. okt. 13. 13:44
 10/46 A kérdező kommentje:
nem kell hulyenek nezni es kiforgatni a szavaim. konzervativak vagytok, es mondom h az az istenverese hajfestes stb nagyon nincs benne a hazirendbe! kulonben meg eros 4es tanulo vagyok. nem szoktam balhezni se, csak ez az egy zavar h nem hagynak elni, egy industrial pcben mi a rossz??! egy csik a hajban miert rossz?! a p*csa szoknya miert nem rossz??? ha kirakom az egesz mellem az miert nem rossz??
2013. okt. 13. 14:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!