Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy tanulonak van...

Szerintetek egy tanulonak van joga eldonteni hogy hogy nezzen ki az iskolaban?

Figyelt kérdés

valamelyik heten irni kell a tanulok jogairol a 'kedves' igazgatonk szakdolgozatahoz, es arra lennek kivancsi hogy ha beleirom hogy jogunk van eldonteni h hogy nezzunk ki, azert kirughat ha megtudja hogy en voltam?

mert ez az angyali noszemely mindent megakar szabni (nem festhetjuk a hajunkat, nem lehet mukorom, nem lehet tetovalas, nem lehet piercing, nem lehet fultagito, DE P*CSA SZOKNYA MEG KIDOBOM A CSOCSOM AZ LEHET).

egyik heten hamvasito festekkel befestettem a hajam es ahol mar amugyis nagyon vilagos volt ott befogta egy nagyonpicit lilara (alig lehetett latni) es azert is lecseszett meg megfenyegetett h ha nem csinalok vele valamit kirugat, mert benne van a hazirendbe (amugy nincs mert 3an elolvastuk haromszor de nem talaltunk ilyesmit.)

egyebkent ez sima gimnazium!

2013. okt. 13. 09:09
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Jaj Istenem! És ezek fogják fizetni a nyugdíjamat bazz:D Azt mondtad, iskolán kívül nem szabja meg. Akkor meg mi a bajod? Kiveszed a szaros pirszingedet (ami itt megjegyzem semmire nem jó, de ha Te ettől érzed magad keményebbnek, akkor hordjad), és bemész iskolába, iskolán kívül meg visszateszed. Az iskola neked egy MUNKAHELY. Oda pedig normálisan öltözöl fel. Konzervatív? :D Akinek rózsaszín a haja? Komolyan, mi motivál bárkit is arra, hogy rózsaszínre fesse a haját? Ekkora kihívás, és ilyen nagy kérés iskolába normálisan öltözni fel?

Hogy a másik kérdésedre is válaszoljak: A miniszoknyát, csöcskidobást azért lehet, MERT A FŐNÖK AZT MONDTA!! Majd megtanulod, hogy az életben nem úgy működnek a dolgok, ahogy azt Te elképzeled.

2013. okt. 13. 17:20
 12/46 anonim ***** válasza:

"nem kell hulyenek nezni es kiforgatni a szavaim. "

Mivel ne ismerünk személyesen, csak az alapján mondhatunk véleményt amit itt leírtál.

Az alapján meg ez csak egy tini nyafogása.

"konzervativak vagytok"

Lehet extrémen kinézni, semmi baj ezzel - csak nem árt, ha tudod, hogy egyes intézmények (akár az iskoláról akár a munkahelyekről van szó) megszabhatják, hogy az ott tanulóknak/dolgozóknak hogyan kell kinézni. Amihez vagy alkalmazkodsz, vagy otthagyod a fenébe. Jogod van másik iskolába menni, ahol mások a szabályok.

"kulonben meg eros 4es tanulo vagyok."

Kit érdekel? Én meg egy baromi jó könyvelő vagyok, de van még másik ezernyi, akik ugranának a helyemre.

"ez az egy zavar h nem hagynak elni,"

Life is hard.

Ha nem tetszik, akkor ahogy írtam, menj másik suliba, ahol elnézőbbek a kinézeteddel.

"egy industrial pcben mi a rossz??! egy csik a hajban miert rossz?! a p*csa szoknya miert nem rossz??? ha kirakom az egesz mellem az miert nem rossz??"

Mert a főgóré így határozott.

2013. okt. 13. 18:06
 13/46 A kérdező kommentje:

istenem :D normálisan öltözök. vágeszcsi? nem mutogatom a csipkés tangámat, a csöcsömet se pakolom ki és nem járok 40méteres magassarkúkba. vagy pont hogy ez a nem normális? hogy van rajtam ruha?? húúúú akkor ezek szerint én vagyok itt a konzervatív. ezer bocs

a piercingem NEM szaros. és ha állandóan ki-be rakosgatnám akkor begyulladna (egyébként nem látható helyen van -.-")

az motivált a rózsaszín hajra hogy ilyen a stílusom, ez tetszik és jól is állt, és nem a tömeg ombré meg a nem tudom mi. különben meg átlagos színű a hajam (világosbarna), de kiakasztott hogy a hamvasítófesték miatt belém kötött. (mert az ugye lila és mint ahogy írtam kicsit befogta ott ahol világosabb volt a frufrum, de messziről nem is lehetett látni.)

szóval azt mondod hogy csöcskidobni meg segget mutogatni kell mert a főnök azt mondta, hát dobálom neki akkor, sőt a kezébe adom vagy neeem! az arcába tolom :DDDDd hallod... igazgató NŐ. ha csak nincsenek ferde hajlamai akkor nem értem miért nem inkább ezt szabályozza :)

tetováláshoz még annyit hozzáfűznék hogy akinek tetoválva van a szemöldöke az mit csináljon? mert ugyebár az elég feltűnő helyen van ^^" ÉS TETOVÁLÁS UGYANÚGY. tépje le az arcát? :D

titeket se értelek hogy miért zavar az ha valaki eltér egy kicsit a "normálistól" és van piercingje, egyszer úgyis kiveszi és ÖSSZEFORR mint a fül. sőt, ha úgy vesszük a fülbevaló is piercing csak máshogy hívjuk. ugyanúgy ékszer kell bele, és ugyanúgy összeforr. ENNYI.

színes a haja.. és? ha megunja fogja és visszafesti. ez tetszik. most ennyi erővel senki ne fesse a haját mert kinézik, utálni fogják és elutasítják.

tetoválás.. van akinek ez segít a továbblépésben, lezárni egy időszakot, elfogadni valamit, emléket állítani valaminek/valakinek *. rengeteg tetoválásnak megvan a saját története vagy oka, mint sok festménynek. persze, ha idősek leszünk (bár ez a veszély M.o.-n nem nagyon fenyeget senkit) akkor már nem néz ki jól de hát ez van

(majdnem kihagytam *vannak a pics*k akiknek csak a "divat" miatt van valami sablon minta)

!!!!jackpot!!!!

tehát nem öltözök normálisan. nézzük csak mi lehet a nem normális. vegyük példának mondjuk ami pénteken volt rajtam:

fehér, rövidujjú póló a nyaka olyan mint az ingeknek és van 2 gomb is rajta amit általában nem gombolok be, nem látszik ki a mellem! - fatális hiba :( elnézést

cső fazonú farmernadrág meg egy öv - ezzel vagy az a baj hogy hosszú vagy az hogy nem szoknya :( sírjunk.

márkás fekete cipő :DD - nem magassarkú :'( a fenébe!

kiegészítők: szokásos fehér karkötők, nyakkendő (JAJJ DE BUTA VAGYOK, EZ FÉRFIAKRA VALÓ HOGY IS KÉPZELTEM??) és szerintem ennyi.

műköröm: nincs. igen, tudom hogy kéne így nem szabadna utcára mennem

körömlakk: nincs.

körömhossz: teljesen le van vágva.

piercing: nyelv. tehát nem látszik DE GUSZTUSTALAN JÚÚÚJ :(((

fültágító: 18 mm - de a hajam eltakarja, de ettől még júúúj :C

smink: nem szokott lenni. csodálom amúgy hogy beengednek :\ büntetni kéne pedig eztis!

tetoválás: nincs. :D

+1

a plasztikázott mellű cicababákat miért nem utasítjátok el? azoknak is ha 65 évesek lesznek hogy fog kinézni a mellük..:DD de persze ez kit érdekel, csak tegye már ki a didit :3 *o*

2013. okt. 13. 18:26
 14/46 A kérdező kommentje:

ó, én eleve nem is ide akartam menni tanulni mert szerintem ez egy darabka kaki iskola, de mivel a városba csak 3 van és máshova meg anyámék nem engedtek mert "féltenek" (heh, jó vicc tetszett) így ez maradt. szóval átmenni se tudok máshova mert:

a másik iskolában csak 1 nyelvet tanulhatnék (és szeretném megtartani mindkettőt ugyanúgy!) nem lenne jó választás, informatikus nem akarok lenni mert sok van belőlük, egyházi suli (de ennek ellenére nincs megtiltva semmi), irodában se nagyon akarok titkárnő lenni ééés szerintem ott ennyi a lehetőség.

a harmadikba pedig hagy ne mondjam kik járnak... plusz az a leggyengébb suli :\

koleszba nem engednek és bejárni se. higgyétek el ezer örömmel átmennék, sőt rohannék másik suliba

2013. okt. 13. 18:33
 15/46 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy az igazgató a felháborítóan undorító flegma stílusod miatt szállt rád. Akkor leírom még egyszer, bár nem hiszek benne, hogy két fene nagy öntudatos kirohanás közbe felfogod: EZ A SZABÁLY!!! Nagyon örülök, hogy kielemezted, mi volt rajtad pénteken, csak senki nem kérdezte. Senki nem állította, hogy nem normális az öltözködésed.

Ne haragudj, de az ilyen tetováltakat védő hiper szövegek engem nem hatnak meg. Ha valakinek tetováltatnia kell magára valamit az általad felsorolt okok miatt, az már régen rossz. És hány évesek vagytok? Ennyi idősen tetováltat, és csodálkozik, hogy b@s.zogatják? Aki meg a szemöldökét tetováltatta... Csak gratulálok. Miért nem növeszti vissza a szemöldökét, eltakarná rögtön. És komolyan az ilyen szemöldök tetováltatókat ma ekkora hanggal védik, ahelyett, hogy a Dunába lövetnék?

Nyelvpiercing? Fültágító? Rózsaszín haj? És neked ez a "stílusod"? Ilyenkor szembesülök vele, milyen rohadt mód kurvul a világ. Mutasd meg akkor, ki a fasza gyerek, hordjad az iskolába, pofázz be az igazgatónak, de úgyis Te húzod a rövidebbet. Ki tud ő veled ám még csúnyábban is szúrni, és örülj, hogy eddig nem tette. Nyelvpiercing nélkül nem bírsz ki 6 tanítási órát? Komolyan, ennyi ésszel hány éves vagy?

2013. okt. 13. 19:14
 16/46 A kérdező kommentje:

hát ha szerinted ilyen egy undorítóan flegma beszéd akkor nagyon rosszul vagy tájékoztatva. én mindennap flegma emberek közé megyek, na ők a flegmák. én még normális voltam ^^"

engem sem hat meg a cső látású gondolkodásod, de most tökmindegy mit írok teljesen ellenem leszel épp ezért mert te is máshogy látod a dolgokat :)

ismétlem: semmilyen tetoválásom nincs, csak egyéb példákat is hoztam fel, mert nem értem hogy ezt miért szabad és azt miért nem mikor ugyanaz.:D

igen, extrémebb külsőt szeretem, mert az tetszik. és? most akkor a feltűzött hajú, örökké kiöltözött nőket is el kell ítélni mert biztos unalmasak.

az én stílusom kurvulás? menő. még véletlenül se az amikor kirakják a mellüket meg a seggüket (Y)

nem szólok be az igazgatónak, csak 2× beszéltem vele, akkor se sokáig hála az égnek. amúgy meg suliba senki se szereti pont az ilyen "szabályai" miatt - többség inkább a köröm miatt.

ennyi ésszel...:)

2013. okt. 13. 19:57
 17/46 anonim ***** válasza:

"titeket se értelek hogy miért zavar az ha valaki eltér egy kicsit a "normálistól""

Engem nem zavar, tőlem mindenki úgy néz ki ahogy akar. Csak te kérdeztél a jogokról, mi pedig felvilágosítottunk arról, hogy igen, az igazgató megteheti. Hogy miért? Mert ő a kiskakas a szemétdombon, minden úgy történik ahogy ő dirigál.

Pont úgy ahogy a munkahelyeken.

Szokj hozzá, hogy mindenhol szabályok vannak, hol lazábbak, hol szigorúbbak. Ahol nem tetszik, onnan elmehetsz. Nézz ki másik sulit ahol lazábbak az öltözködési szokások és vedd rá a szüleidet, hogy írassanak át.

2013. okt. 13. 21:38
 18/46 A kérdező kommentje:
hát azt kéne :\ de először kell másik suli ami közel van, és jókat tanít. utána meg könyörögni hónapokat >< és ha félévig nem jön össze akkor utána meg mindegy mert lehet leváltják (megváltás lenne)
2013. okt. 13. 22:14
 19/46 anonim ***** válasza:

Pont ugyanígy van a munkahelyeken. Vagy tűrsz, vagy keresel mást.

Isten hozott a Való Világban! Ez így megy, jobb ha hozzászoksz és megtanulod a szabályokat.

Vagy beállsz a sorba és kihasználod azon belül a lehetőségeket, vagy egyénieskedsz és lázadsz, ami vagy bejön, vagy nem. Általában csak nagyon-nagyon keveseknek jön be....

[link]

2013. okt. 13. 22:57
 20/46 A kérdező kommentje:

legfeljebb kimaszok vmi forgalmas helyre es rajzolok embereket pénzért :D vagy korepetalok angolt/nemetet

mind a ket lehetoseg megeri :) 5000/rajz 2500/ora...

2013. okt. 13. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!