Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy tanulonak van...

Szerintetek egy tanulonak van joga eldonteni hogy hogy nezzen ki az iskolaban?

Figyelt kérdés

valamelyik heten irni kell a tanulok jogairol a 'kedves' igazgatonk szakdolgozatahoz, es arra lennek kivancsi hogy ha beleirom hogy jogunk van eldonteni h hogy nezzunk ki, azert kirughat ha megtudja hogy en voltam?

mert ez az angyali noszemely mindent megakar szabni (nem festhetjuk a hajunkat, nem lehet mukorom, nem lehet tetovalas, nem lehet piercing, nem lehet fultagito, DE P*CSA SZOKNYA MEG KIDOBOM A CSOCSOM AZ LEHET).

egyik heten hamvasito festekkel befestettem a hajam es ahol mar amugyis nagyon vilagos volt ott befogta egy nagyonpicit lilara (alig lehetett latni) es azert is lecseszett meg megfenyegetett h ha nem csinalok vele valamit kirugat, mert benne van a hazirendbe (amugy nincs mert 3an elolvastuk haromszor de nem talaltunk ilyesmit.)

egyebkent ez sima gimnazium!

2013. okt. 13. 09:09
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
28: Meg szabad kérdezni, melyik multiknál dolgoztál?
2013. okt. 15. 13:22
 32/46 anonim ***** válasza:
31: privátban megírom
2013. okt. 15. 15:04
 33/46 A kérdező kommentje:

nem olvastam el mindent mert nincs időm. KISCICÁM, honnan tudod hogy mire felnövök mennyire fogom tudni a nyelvet? lehet hogy anyanyelvi szinten fogom beszélni, lehet hogy nem. és ez még mindig csak egy lehetőség, nem életcél.

nem nyújtogatom a nyelvem és szerintem a főnököm biztosan nem fog belemászni a számba és nézegetni hogy "AZTA! EGY PIERCING!" -.^

amerikában nem szabály hogy tilos a testékszer stb. attól hogy most elolvastál pár dolgot, és eldöntöttet hogy én hülye vagyok még nem fogsz megismerni, nem fogod tudni hogy milyen vagyok, semmit nem tudsz rólam. úgy reagáltam ahogyan te: flegmán és ellenszenvesen. ennyi erővel én is leszólhatnálak bármiért. és amúgy még mindig jobb a piercing és a VILÁGOSBARNA haj mint ha mutogatom magam hogy "ne, itt a csöcsöm!! ú és nézd tegnap vettem tangát fogd csak meg pont bevág a seggembe *.*" :).

látod? te is azt értesz amit akarsz, nem rögtön bankigazgatóra kell gondolni. de tudodmit? jöjjünk vissza csöpp hazánkba. orbán tudja vezetni az országot? nem bizony, nézd csak meg hol tartunk! miért a fidesz nyert 2/3ados többséggel? jók a kapcsolatok (nagy a rokonság..:D) vagy ha emlékszel még Schmitt Pál doktori diplomamunkájára.. jó persze ehez kell pénz is de na :D ők se feltétlen azért "értek el ennyi mindent" mert zseniálisak hanem azért mert volt(van) pénzünk és ismerik a megfelelő embereket.

igen 5000 egy rajzért - portré - nyáron voltunk nyaralni Hajdúszoboszlón, és az ottani strandon egy bácsi 5000ért rajzolt portrékat :) és elég sokan csináltattak is. (1pont ide.) IGEN képzeld el tudok rajzolni, persze még rámfér a gyakorlás de van hozzá kézügyességem.

IGEN 2500 külön óra. 8.-ban jártam külön angolra hogy biztosan felvegyenek a mostani sulimba, és a legjobbak közt végeztem, utána angol versenyen 3. lettem (osztályomból egyedül értem el helyezést), és a csoport-szintfelmérőn enyém lett a 2. legjobb, félévi vizsgán 90% fölött teljesítettem.

az elején nem nagyon ment a német, úgyhogy németből is külön tanárhoz jártam 2000ért.

és még azt is elárulom hogy fizika/matek különóra 3000. a matek elég jól megy, és ha nem geometria akkor még szeretem is, de geometria miatt nem.

még mindig nem a piercingem miatt van rám szállva ez a nőstényördög! hanem azért mert volt egy kib****tt halvány lila színfoltocska a hajamban a hamvasító miatt!!!! és őnagysága megpillantotta. tavaly meg egy szőke tincs miatt morgott velem. na?? piercinget nem látta mert a nyelvembe van. a nyelvem meg a számba, és nem kívül, nem a homlokomon hanem a számba.:) ne haragudj de jópárszor leírtam hogy a hajamért cseszeget. a többi meg benne van a házirendbe szerinte - pedig nincs mert még mindig elolvastuk osztálytársaimmal 3× is.

nem, nem veszem ki. ÉS HASZNOS. (nem mondom meg hogy miért mert a végén még azért külön a pokol legmélyebb bugyraiba űzöl, amilyen ellenséges vagy már csak a külsőm miatt.)

nem, nincs megoldva a probléma, mert a piercing helye, ugyanúgy mint a fülbevalóé, benő. és a nyelvemben elég gyorsan.nem vagyok hozzá se túl menő, se túl hülye.

szóval összegezve a piercing témát:

-NEM A PIERCING MIATT ZAKLATNAK

-NEM VESZEM KI MERT BENŐ, ÉS AHOZ MEG DRÁGA VOLT

igen, betartom, nem telefonozok órán, nem rágózok, nem szólok vissza a tanároknak, tanulok, nem puskázok stb.

leírtam hogy normálisan nézek ki (pulcsi,póló,farmer,cipő). pont hogy a nemnormális az elvárása neki (csöcskidobás, p***a szoknya, lezúzok a lépcsőn ekkora magassarkúban pipő...stb)

igen emiatt puffogok, hogy az mibe fáj neki hogy az nem zavarja ha csöcsöket meg seggeket lát a folyosón, de az igen hogy a hamvasítótól picurkát lila lett 1 helyen a hajam. most ennyi erővel a sok csitri - akik tényleg csitrik! - aki szövegkiemelővel befesti a hajacskáját, azt miért nem hívatja be?? :)

unokatesóim kint vannak Kanadába, én is elkezdhetnék mesélni neked ellenpéldákat de annyira nem éri meg, úgyis csak a magadét fújod már nem is érdekel az egész.

nem mondott senki bankigazgatót, sőt konkrétumot én sem tudok, csak pl ha jó hangom lenne, akkor nem kérnének tőlem ilyen zenei akármiket ha énekesnek bepróbálkoznék. PÉLDA VOLT! de nincs jó hangom.

gratulálok mindehez amit elértél. nálad biztos jobban oda kell figyelni az öltözködésre, de nekem eszemben sincs bankigazgatónak vagy ilyesmiknek tanulni, mert nem köt le, és gyűlölném. valami kevésbé kötött munkára gondolok, de még nem tudom - ezért is járok gimnáziumba, így minden lehetőség előttem áll továbbra is. :)

és még mindig azt mondom hogy inkább hagyja hogy most éljük ki magunkat, amég fiatalok vagyunk, ne nyugdíjasan boruljon el az agyunk és legyen kék a hajunk - van a városban egy idős néni, akinek lila a haja, nem ismerem ezért NEM ÍTÉLEM EL, de talán nem kéne neki már...:)

és ez (ő):

http://www.youtube.com/watch?v=Vy9R3rc6YJU

miért rosszabb mint ez (EZ):

http://www.youtube.com/watch?v=P3bgnIV6obQ

?!

2013. okt. 15. 16:13
 34/46 A kérdező kommentje:

ja igen, a megfelelő kapcsolatok és szerencse nélkül ugyanúgy nem viszem semmire. tudom hogy ez vicc oldal, de attól még ez igaz:

[link]

2013. okt. 15. 16:19
 35/46 anonim ***** válasza:
Jézusom. Fene okos dolgokat akartál írni, csak épp orbitális baromságokat sikerült csak. Kevered a szezont a fazonnal. Majd rájössz, hogy a világ nem úgy működik, ahogy Te azt 14 évesen elképzeled.
2013. okt. 15. 19:36
 36/46 anonim ***** válasza:
Amúgy tényleg ennyire el vagy tájolva, vagy parodizálsz valakit?
2013. okt. 15. 19:40
 37/46 A kérdező kommentje:

téged.

GIMNÁZIUM még mindig, nem vagyok 14 éves :).

2013. okt. 15. 20:30
 38/46 anonim ***** válasza:
Komolyan, hány éves vagy. Most már tényleg érdekel:D
2013. okt. 15. 20:57
 39/46 anonim ***** válasza:

16-17 re tippelem.

Ennyi idosen en is azt hittem hogy az en seggembol sut a nap es kb hasonlo stilusban tartottam otthon anyamnak egy kiseloadast.Ma mar csak rohogok azon mekkora orbitalis baromsagokat mondtam es hogy el voltam tajolva. Majd a kerdezo is rajon........

2013. okt. 16. 02:34
 40/46 anonim ***** válasza:
Jah, kösz a privátot, megkaptam:) Kedvencem ez: nem olvasott el mindent. hát bazz.
2013. okt. 16. 02:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!