Van itt olyan aki elkezdte az egyetemet és 1-2 hét után otthagyta?
Azért mindenképp gondold át, hogy mielőtt döntést hozol. Habár nem értem, miért jelentkezel egy olyan szakra, ami nem érdekel, egy olyan városba, amit nem szeretsz. Higgadj le, lehet, hogy ez csak a kezdetekben nehéz.
A helyedben én befejezném a félévet és utána döntenék, mert azért ez nem egy olyan dolog, hogy nem tetszik és lelépsz...
mondani könnyű, hogy maradjon még pár hetet, de nem árt figyelembe venni, hogy van egy határidő, amin belül a beiratkozás visszavonható. Ha addig kéri a jogviszony megszüntetését, nem számít elhasznált félévnek, ha utána, akkor igen.
Kérdező, én fősulit hagytam abba (levelező) az első konzihét után. A korábbi főiskolához képest annyira gyatra volt a színvonal, hogy úgy ggondoltam, ezért én nem adok ki pénzt, és nem jövök el hét fizetés nélküli szabira a melóhelyemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!