Van itt olyan, aki fél év után otthagyta az egyetemet? Mesélne?
milyen sulit és milyen okból? a vizsgáidat még letetted?
én nyelvszakra járok, különleges nyelv, kevesen tanulják, pedig nagy ország. Hasznosnak gondoltam, de egyszerűen utálom a nyelvészetet, meg a kulturális tárgyakat, csak maga a nyelv érdekel. Azt hiszem itthagyom, pedig szeptemberben kezdtem. Azóta van egy álmom, h mi akarok lenni, de csak szeptemberben tudnám leghamarabb elkezdeni. Szerintetek járjam ki a második fél évet is, hátha megszeretem, mert eleinte biztos sokaknak nehéz, vagy addig dolgozzak, esetleg menjek külföldre dolgozni?
a probléma az, h már így is kihagytam egy évet egyetemet előtt,aupairkedtem, 20 vagyok és szégyellem magam, mert félek úgy tűnik h lustaságból nem járok egyetemre, vagy ha igen, akkor ott hagyom. Vajon tényleg lustaság volna? Nektek h álltak hozzá az ismerőseitek, meg a családod, amikor bejelentetted h otthagyod a sulit? Azóta jársz máshova?
köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!