Van itt olyan valaki, aki otthagyta az egyetemet, vagy irányt váltott, és jól járt?
igen van
gazd man-->pénzügy szűmvitel
21:41 te jól döntöttél, de újfent megerősítettél abban, hogy a nyelvszakos bölcsészeken kívül a többi bölcsész csak az időt húzza, maga se tudja mit akar...
Egyébként én is váltottam nemzetközi gazdálkodásról pénzügy-számvitelre. Beszámíttattam az összes tárgyamat a régi szakomról, mivel csak most leszek másodéves és eddig ugyanazt tanultuk és már alig várom.
Rájöttem, hogy a felvételi előtt jól csengő szaknév SEMMIT nem ér, a felvi.hu szakleírása meg komédia. Egy évet töltöttem el itt, és hamar megvilágosodtam hogy erről a szakról húzni kell elfelé...
Egyébként a gazdmen is ilyen, nem tudom, hogy az első válaszoló is hasonló körülmények között váltott-e.
00:12-nek
igen ezért váltottam, mert a gazd man még a Corvinuson sem ad túl sokat tud adni, arról nem beszélve, hogy a későbbiekben befektetési elemzésre szeretnék szakosodni, ahhoz pedig ez jobb alap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!