23 évesen késő elkezdeni egy egyetemet?
van, aki 27, de olyan is van hogy 35 éves korban kezdik el..
nem meglepő, sokaknak akkorra már van elég tőketartalékuk elkezdeni egy költségvetéses képzést..
A fősulin láttam egy 45 év körülit, de egy idősebb bácsi is járt laptoppal órára..
Szóval semmikor sem késő ;)
Attól függ, mit tanulnál... Semmi szakra ne menj el, mert időpazarlás. Ismerek egy másodéves hallgatócsajt, 25 éves és andragógiát tanul... Nappalin... Ezt nevezik időpazarlásnak.
Ha olyat szeretnél tanulni, aminek értelme is van, akkor menj orvosira, vagy mérnökire, vagy egyéb olyan szakra, amivel tényleg el tudsz helyezkedni. Akkor is csak levelezőre szerintem, hiszen 23 évesen nyilván van jobb dolgod is, mint az iskolapadban üldögélni.
Én a helyedben mondjuk OKJ-s tanfolyamokat végeznék el, sokkal több értelme lenne, mint egy diplomának, amit minimum 3 év megszerezni. Ezalatt legalább két szakmát is szerzel.
21L
Dehogy!
(És ha a 25 éves csajnak az andragógia a vágya, akkor nem időpazarlás.)
Nem.
Viszont át kell gondolni, hogy a diploma majd 5 év múlva kell-e a munkaerőpiacon.
Át kell gondolni, ha a szülők már nem tudnak támogatni, akkor miből élsz, amíg egyetemre jársz.
Át kell gondolni, hogy mikor alapítasz családot és lehete-e ettől az egyetemtől normális családi életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!