Van itt valaki, aki otthagyta az egyetemet? Jó, vagy rossz döntés volt? Mihez kezdett utána?
rossz döntés volt, 3 évre rá újrakezdtem mert annyira nem lehet munkát meg semmit találni :S
szóval elvégeztem 2 OKJ-s képzést, de azt le se sz@rják sok helyen úgyhogy kb szüleim nyakán éltem... elég ciki de ez van, ne hagyd ott, csak ha nagyon nem tetszik
boldog? nem :S de remélhetőleg az leszek ha már lesz egy diploma a kezemben
mondjuk elég sokat gondolkozok ezen, hogy végülis elvesztegettem 3 évet az életemből a semmire kb, közben minden ismerős már mesteren van, vagy 2. diplomát csinál :(
elég rossz érzés
Úgy gondolom, hogy aki ott hagyja az egyetemet, az vagy elvégez egy szakmát, vagy újrakezd egy másik szakot, esetleg csinál egy OKJ-s képzést.
Téged a művészet érdekel, meg a nyelvek. Ez mind szép és jó, csak művészetből nem lehet megélni, tanárnak pedig csak az megy, aki vagy nagyon elhivatott, vagy nem számít a pénz.
Választhatsz, vagy elvégzel egy olyan szakot, ami nem érdekel de értékes diplomát ad. Vagy elvégzel egy olyan egyetemet, ahol 5 évig jól érzed magad, de utána rádöbbensz, hogy semmire nem mész azzal a tudással, amit ott szereztél.
A legrosszabb, amit tehetsz, hogy otthon maradsz és sajnáltatod magad, hogy milyen szar az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!