Most mi a teendő? Mikor megkaptam a levelet a Debreceni Egyetemtől, hogy felvettek 1 hetem volt rá, hogy az összes papírt összegyűjtsem a koli jelentkezéshez.
Figyelt kérdés
Ez meg is történt. Minden beszereztünk és 7.-én fel is adtuk ajánlva és elsőbbségivel, hogy 9.-ig beérjen.. Ma derült ki az eredmény és azt írták, hogy én nem adtam be kérvény, ha mégis akkor keressem az illetékest.. Most mi történhetett? Elkeverték a papírokat vagy nem ért be időre? Eltettük az ajánlószelvényt.. írjak egy e-mailt és csatoljam? Ugye csak szerdán fogok tudni telefonálni mivel hétfő-kedd munkaszüneti nap.. Valaki járt már így? Van még esélyem a kolira?2013. aug. 16. 20:47
51/55 Laylah válasza:
Ez kolinként változik, mármint, hogy mikor írják ki. Elvileg nálunk a Borsosban most vezetőségcsere volt, ezelőtt sosem voltak kiírva a tételek, csak mikor már kellett fizetni a kolidíjat is (ami ugye október).
52/55 anonim válasza:
értelek,de elég zavaró,hogy azt írták anélkül nem lehet beköltözni,akkor ha nem is írják ki, akkor ne mondjanak ilyet, nem baj van még 2-3 napjuk:D
53/55 Laylah válasza:
Igen, ezen én is felidegesítettem magam, de éppen másnap írták ki XD az addig kapott válaszokból ítélve, ha nem írták ki, akkor nem is foglalkoznak vele, hogy befizetted-e (mivel ugye kiírás nélkül befizetnie sem tudod).
54/55 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy Ügyintézés/Bejelentkezés, Beiratozás ezt kell csinálni a neptunban a reg.héten.. meg azt honnan tudod, hogy a reg.héten is lesznek óráid? neked már megvan az órarend? tök fura, hogy nekünk csak 9.-én lesz a tárgyfelvétel és majd 16.-án kezdődik a suli addig nem is lesz semmi..
2013. aug. 30. 21:13
55/55 Laylah válasza:
Benne volt a dékáni levélben, amit a felvételi határozattal együtt küldtek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!