Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mi a teendő? Mikor...

Most mi a teendő? Mikor megkaptam a levelet a Debreceni Egyetemtől, hogy felvettek 1 hetem volt rá, hogy az összes papírt összegyűjtsem a koli jelentkezéshez.

Figyelt kérdés
Ez meg is történt. Minden beszereztünk és 7.-én fel is adtuk ajánlva és elsőbbségivel, hogy 9.-ig beérjen.. Ma derült ki az eredmény és azt írták, hogy én nem adtam be kérvény, ha mégis akkor keressem az illetékest.. Most mi történhetett? Elkeverték a papírokat vagy nem ért be időre? Eltettük az ajánlószelvényt.. írjak egy e-mailt és csatoljam? Ugye csak szerdán fogok tudni telefonálni mivel hétfő-kedd munkaszüneti nap.. Valaki járt már így? Van még esélyem a kolira?

2013. aug. 16. 20:47
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
Miért ne sikerülne a jó átlag? Elvégre elvileg már tudod mit akarsz tanulni, ezért jelentkeztél a szakodra. Szóval csak az a lényeg hogy ne halogasd a dolgokat, és tanulj és az sem mellékes hogy legyen önbizalmad. Biztos lesznek olyan tanárok is akiket nem bírsz, meg rossz jegyeket is szerezhetsz, de ha tőled telhető legjobbat próbálod akkor baj nem lesz, hidd el.
2013. aug. 25. 00:58
 42/55 Laylah ***** válasza:
Nem ezt akartam tanulni, de ez áll a legközelebb hozzá... :) majd meglátjuk. :)
2013. aug. 26. 12:31
 43/55 anonim ***** válasza:
Amúgy kiindulásnak is jó, szóval ha közel áll hozzád akkor jól választottál :) Csak ne aggódj, figyelj magadra, legyen önbizalmad, stb, de olyan érzésem van hogy jól választottál :P Nem mindig az a legjobb ami a legjobbnak tűnik ;)
2013. aug. 26. 21:27
 44/55 A kérdező kommentje:
Nektek is szeptember 5.-én kell beregisztrálni a Neptunba? 8.-án 11 órától évnyitó én meg 9:30-9:45 között fogok beköltözni a koliba így sietnem kell majd :S 9.-én 9 órától pedig tárgyfelvétel és majd csak 16.-án kezdődik a suli.. egyébként ti már el tudtátok küldeni a kolinak a pénzt? Én néztem a neptunon először ugye a tételt kell kiírni és ott még nincs így addig nem is küldöm mert felesleges.. remélem ezen a héten már csak kiírják :/
2013. aug. 27. 11:31
 45/55 Laylah ***** válasza:
Beregisztálni Neptunba? ezt hogy érted? Évnyitóra én nem megyek, azt mondják, 2-3 órás unalom. Tárgyfelvétel MK-n már negyedikétől van (29-ig), plusz nekünk reghéten is lesznek órák. A kolidíjat én már felutaltam Neptunra, de még nincs kiírva a tétel (elvileg nem nekünk kell kiírni, kiírják nekünk, csak teljesíteni kell), de azt hallottam csoportban, hogy a Borsosban nem szokták kiírni beköltözés előtt, csak valamikor utána. Lehet, hogy a többi kolinak sincs kiírva előtte, de ezt nem tudhatom.
2013. aug. 28. 12:23
 46/55 A kérdező kommentje:
Hát úgy, hogy 5.-én kezdődik a reg. hét és azt mondták, hogy a neptunba is be kell regisztrálni vagy jelentkezni vagy mi.. nem értem ezt a regisztrációs hetet.. remélem, hogy kiírják vagy ha nem akkor csinálják úgy, hogy mi tudjuk kiírni mert egyenlőre nem lehet.. és addig nem megy el a pénz amíg nincs teljesítve.. neked 4.-én tárgyfelvétel? a karod honlapján olvastad 2013/2014-es tanévnél?
2013. aug. 28. 21:52
 47/55 anonim ***** válasza:

a markusovszkyba vettek fel, de az az egyszeri díjat még nekem sem írták ki tételként, pedig ez feltétele a beköltözésnek, szóval hiába van a Neptunon annyi pénz...) és a vicc,hogy más vasárnaptól lehetne költönzni..,nem tudom hogy lesz..

:)

2013. aug. 29. 09:25
 48/55 Laylah ***** válasza:
Tegnap már ki volt írva a kolis tétel :) Neptunba meg annyi regisztráció kell, hogy elkezded használni. Feltételezem, idáig eljutottál, kérdező, ez kellett volna, hogy legyen az első dolgod a határozat kézhez kapása után. Maga a reghét arról szól, hogy akkor vesszük fel, "regisztrálunk" a tantárgyakra, kurzusokra.
2013. aug. 29. 11:11
 49/55 Laylah ***** válasza:
A tárgyfelvétel meg Neptunon fent van, Információk fül, Időszakok lehetőség. :)
2013. aug. 29. 11:12
 50/55 anonim ***** válasza:
óó nekem még mindig nincs kiírva a tétel,na mindegy
2013. aug. 29. 12:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!