Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mi a teendő? Mikor...

Most mi a teendő? Mikor megkaptam a levelet a Debreceni Egyetemtől, hogy felvettek 1 hetem volt rá, hogy az összes papírt összegyűjtsem a koli jelentkezéshez.

Figyelt kérdés
Ez meg is történt. Minden beszereztünk és 7.-én fel is adtuk ajánlva és elsőbbségivel, hogy 9.-ig beérjen.. Ma derült ki az eredmény és azt írták, hogy én nem adtam be kérvény, ha mégis akkor keressem az illetékest.. Most mi történhetett? Elkeverték a papírokat vagy nem ért be időre? Eltettük az ajánlószelvényt.. írjak egy e-mailt és csatoljam? Ugye csak szerdán fogok tudni telefonálni mivel hétfő-kedd munkaszüneti nap.. Valaki járt már így? Van még esélyem a kolira?

2013. aug. 16. 20:47
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát! :) Már fent vannak az eredmények a koli.unideb.hu oldalon :) Titeket melyik koliba vettek fel? Egyébként a bentlakási feltételt erre a címre kell visszaküldeni: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.? És meddig? Mert ezt nem láttam sehol sem :S
2013. aug. 18. 12:32
 12/55 anonim válasza:
Nekem megint ugyanazt írja ki. Esetleg van még valaki akinek nen jelez semmit?
2013. aug. 18. 18:10
 13/55 anonim ***** válasza:

kedves utolsó:)

te is debreceni koliba jelentkeztél?

mert nekem is még azt írja ki,hogy nem adtam be kérvényt..

Kedves Kérdező! :)

Örülök,akkor már van akinek jó,nekem továbbra sem. Eddig 2 emberről tudok,akinek szintén megvan az eredmény.

Remélem mostmár jó lesz a rendszer.-.-

2013. aug. 18. 18:26
 14/55 anonim válasza:
Igen, én is Debrecenbe jelentkeztem. Szerintem megint valami rendszerhiba van, mivel más is jelezte, hogy még nincs errdménye.
2013. aug. 18. 18:37
 15/55 anonim ***** válasza:
akkor valószínűleg! :)
2013. aug. 18. 18:45
 16/55 anonim ***** válasza:
nekem is meg van már az eredmény :) ki, hová megy?:)
2013. aug. 18. 21:57
 17/55 Laylah ***** válasza:
Kérdező, te vagy talán a harmadik ember, aki elsőéves, és megvan az eredménye, és tudok róla. Facen csoportban is téma ez, a válaszolók 95%-a még nem kapott semmit, csak a hibaüzenetet... sajnos én is.
2013. aug. 18. 22:04
 18/55 A kérdező kommentje:
Jajj :S Nagyon remélem, hogy ti is hamarosan megkapjátok az eredményeket :) Szerintem az is lehet, hogy még nem tudott minden kollégium sorrendet felállítani és lehet, hogy addig ez az üzenet lesz kiírva.. Én tegnap este 10 óra fele felnéztem és pirossal ki volt írva, hogy az oldal jelenleg karbantartás alatt áll (nem volt az a szöveg, hogy nem adtam be kérvényt). Ma pedig már az eredményeim fogadtak.. Engem a Kossuth III.-ba vettek fel de ezt is jelöltem meg elsőnek :) Laylah facebookon az Uniplus révén kerültél a csoportba? Én holnap akarom megcsinálni :D
2013. aug. 18. 22:34
 19/55 Laylah ***** válasza:

Nem. Egyszerűen beírod keresőbe hogy pl. DE-MK építőmérnök 2013, vagy DE-MK, amilyen csoportot szeretnél, és megkeresed XD Uni-Plus annyiból volt jó, hogy láttam, nagyjából kik lesznek. :)

Egyébként tegnap este nekem is a piros szöveg volt, de mára megint a "nem adtál le kérvényt" szöveg (csak az a fura, hogy ha nem adtam le kérvényt, hogy lehet neki száma? XD). Egyébként Borsost írtam be, meg a VÚK-ot :)

2013. aug. 18. 22:49
 20/55 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hogy miért pont a Kossuth III-t? Ezek szerint van különbség a Kossuth I-II és a Kossuth III között? Jó persze van különbség, de miért jobb a III?
2013. aug. 19. 01:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!