Most mi a teendő? Mikor megkaptam a levelet a Debreceni Egyetemtől, hogy felvettek 1 hetem volt rá, hogy az összes papírt összegyűjtsem a koli jelentkezéshez.
Megkerestem és a végén 2013 van de néztem azt aki létrehozta a csoportot és neki sulihoz más volt kiírva.. be kéne lépni de félek, hogy nem jó csoportba lépek pedig 2013 van a végén :D Már holnaptól csak jó lesz mindenkinek :)
Hát én nézegettem és ez a Kossuth III. minden téren jónak tűnt (ár, felszerelés, stb).
12-es hozzászóló vagyok,
Megint megnéztem, hogy mit ír ki, és most már fent vannak az eredmények!(legalábbis az enyém). Ezek alapján a Kossuth III-ba vettek fel, amit elsõnek is jelöltem meg.
Engem is a Kossuth III.-ba vettek fel és én is azt jelöltem meg elsőnek :)
Na örülök neki :) És téged hova vettek fel kedves utolsó? :)
A Markusovszky-ba vettek fel.Ezt jelöltem első helyen.
:)
Azt hogy a 2esbe vagy a 3asba azt írták,hogy szerdától érdeklődjek.Nem is tudom melyikkel járnák jól,habár jó magas a pontom van, remélem jó helyre kerülök be.:D
Hány pontod lett? :)
Egyébként ugye augusztus 25-ig küldeni kell egy igazolványképet az e-mail címükre, be kell fizetni 7000 Ft-ot beiratkozásig, vissza kell küldeni a bentlakási feltételt? Valamit kihagytam? A bentlakási feltételt meddig kell visszaküldeni? És mikortól kell hívni őket, hogy kérjek időpontot a koli beköltözéshez?
Kedves Kérdező,
engem is a Kossuth III-ba vettek fel, viszont a bentlakási feltételekről a határozatban csak annyi van, hogy
"Csak abban az esetben költözhetsz be a kollégiumba, ha a Bentlakási
Feltételek elfogadását a kollégium példányán, a beköltözéskor aláírásoddal igazolod.".
Ebből én azt veszem ki, hogy nem kell visszaküldeni, vagy nem jól értelmezem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!