Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mi a teendő? Mikor...

Most mi a teendő? Mikor megkaptam a levelet a Debreceni Egyetemtől, hogy felvettek 1 hetem volt rá, hogy az összes papírt összegyűjtsem a koli jelentkezéshez.

Figyelt kérdés
Ez meg is történt. Minden beszereztünk és 7.-én fel is adtuk ajánlva és elsőbbségivel, hogy 9.-ig beérjen.. Ma derült ki az eredmény és azt írták, hogy én nem adtam be kérvény, ha mégis akkor keressem az illetékest.. Most mi történhetett? Elkeverték a papírokat vagy nem ért be időre? Eltettük az ajánlószelvényt.. írjak egy e-mailt és csatoljam? Ugye csak szerdán fogok tudni telefonálni mivel hétfő-kedd munkaszüneti nap.. Valaki járt már így? Van még esélyem a kolira?

2013. aug. 16. 20:47
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:

Megkerestem és a végén 2013 van de néztem azt aki létrehozta a csoportot és neki sulihoz más volt kiírva.. be kéne lépni de félek, hogy nem jó csoportba lépek pedig 2013 van a végén :D Már holnaptól csak jó lesz mindenkinek :)

Hát én nézegettem és ez a Kossuth III. minden téren jónak tűnt (ár, felszerelés, stb).

2013. aug. 20. 17:47
 22/55 anonim válasza:

12-es hozzászóló vagyok,

Megint megnéztem, hogy mit ír ki, és most már fent vannak az eredmények!(legalábbis az enyém). Ezek alapján a Kossuth III-ba vettek fel, amit elsõnek is jelöltem meg.

2013. aug. 20. 17:50
 23/55 anonim ***** válasza:
6os és 10es válaszoló vagyok, köszönönöm kedves utolsó válaszoló hogy felhívtad a figyelmem,hogy neked már fent vannak, végre nekem is és felvettek! :):):)
2013. aug. 20. 17:57
 24/55 A kérdező kommentje:

Engem is a Kossuth III.-ba vettek fel és én is azt jelöltem meg elsőnek :)

Na örülök neki :) És téged hova vettek fel kedves utolsó? :)

2013. aug. 20. 18:20
 25/55 anonim ***** válasza:

A Markusovszky-ba vettek fel.Ezt jelöltem első helyen.

:)

Azt hogy a 2esbe vagy a 3asba azt írták,hogy szerdától érdeklődjek.Nem is tudom melyikkel járnák jól,habár jó magas a pontom van, remélem jó helyre kerülök be.:D

2013. aug. 20. 18:51
 26/55 A kérdező kommentje:

Hány pontod lett? :)

Egyébként ugye augusztus 25-ig küldeni kell egy igazolványképet az e-mail címükre, be kell fizetni 7000 Ft-ot beiratkozásig, vissza kell küldeni a bentlakási feltételt? Valamit kihagytam? A bentlakási feltételt meddig kell visszaküldeni? És mikortól kell hívni őket, hogy kérjek időpontot a koli beköltözéshez?

2013. aug. 20. 21:08
 27/55 anonim ***** válasza:
kb.kétszerannyi mint a ponthatár volt ide
2013. aug. 20. 22:44
 28/55 Laylah ***** válasza:
Azzal nyitottam a napot, még fel sem keltem, de már a telón néztem az eredményt XD sikerült bejutni a Borsosba, remélem, bent maradni is sikerül jövőre (56 pontom lett). :) Ide is kellett igazolványképet küldeni (kb. 5-10 perce küldtem is), viszont nálunk csak 4 ezer forintot kell háromféle jogcímen befizetni, a bentlakási feltételeket meg majd csak a koli példányán kell aláírni, tehát még azt sem kell küldözgetni. :) Itt szeptember 7. a beköltözés napja, nálatok mikor? :)
2013. aug. 21. 12:47
 29/55 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

engem is a Kossuth III-ba vettek fel, viszont a bentlakási feltételekről a határozatban csak annyi van, hogy

"Csak abban az esetben költözhetsz be a kollégiumba, ha a Bentlakási

Feltételek elfogadását a kollégium példányán, a beköltözéskor aláírásoddal igazolod.".

Ebből én azt veszem ki, hogy nem kell visszaküldeni, vagy nem jól értelmezem?

2013. aug. 21. 13:04
 30/55 Laylah ***** válasza:
29.: nekem is ez van, ebből gondolom, hogy ott kell majd aláírni, ráadásul postacím sincs megadva meg határidő sem, hogy mikorra kéne visszaküldeni meg hová, szóval így kb. egyértelmű. :)
2013. aug. 21. 14:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!