Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most mi a teendő? Mikor...

Most mi a teendő? Mikor megkaptam a levelet a Debreceni Egyetemtől, hogy felvettek 1 hetem volt rá, hogy az összes papírt összegyűjtsem a koli jelentkezéshez.

Figyelt kérdés
Ez meg is történt. Minden beszereztünk és 7.-én fel is adtuk ajánlva és elsőbbségivel, hogy 9.-ig beérjen.. Ma derült ki az eredmény és azt írták, hogy én nem adtam be kérvény, ha mégis akkor keressem az illetékest.. Most mi történhetett? Elkeverték a papírokat vagy nem ért be időre? Eltettük az ajánlószelvényt.. írjak egy e-mailt és csatoljam? Ugye csak szerdán fogok tudni telefonálni mivel hétfő-kedd munkaszüneti nap.. Valaki járt már így? Van még esélyem a kolira?

2013. aug. 16. 20:47
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Hát nekem van egy nagyon jó barátnőm aki most lesz harmadéves és elsőévesként beköltözés előtt ezt nekik is meg kellett csinálni (ő mondta). A papíron van név, neptun kód, igazolvány szám, anyja neve és az évfolyam, szak. Ezeket ki kell tölteni alul pedig a legutolsó oldalon alá kell írni. A cím alatt van postacím: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1. és a felvételi határozatnál meg az intézmény neve: DE TEK - DRHE Kossuth Lajos III. Kollégium.. Én ma küldtem el de előtte felhívtam barátnőmet és mondta, hogy nekik is így volt és az egész 4 oldalt ki kellett nyomtatni úgy, hogy a lap mindkét oldalán legyen szöveg.. És igen elvileg beiratkozáskor is alá kell írni valamit.. Ha esetleg nem is kellett visszaküldeni bajom nem lesz belőle :D Ti tudtatok már időpontot foglalni beköltözéshez? Nekünk szeptember 8-tól lehet :)
2013. aug. 21. 15:10
 32/55 anonim válasza:

Időpontot foglalása elvileg még a héten lehetséges lesz.

Amúgy ez a postai visszaküldés elég érdekes, ugyanis szó sincs semmi ilyenről a határozatban. Ezt csak beleírták volna, vagy lehetséges, hogy kimaradt.

2013. aug. 21. 15:25
 33/55 A kérdező kommentje:

Na megtaláltam, hogy hol írták.. Amikor bejelentkezel, hogy megnézd az eredményed na ott. A határozat megtekintése pdf formátumban felett:

"Az elért részpontszámokat és a beköltözéssel kapcsolatos információkat megtalálod a lent letölthető felvételi határozatban. Nagyon fontos, hogy letöltsd a szintén lent megtalálható bentlakási feltételeket is. A kollégiumok többségében a kinyomtatott, személyi adataiddal kitöltött és aláírt bentlakási feltételeket a felvételi határozatban szereplő időpontig vissza kell küldened a kollégiumba, mivel ezzel igazolod, hogy igényt tartasz az elnyert férőhelyre."

Egyébként valaki tudna segíteni uniplus-szal kapcsolatban? Mikor rámegyek, hogy indítás ott írja, hogy szüksége van az e-mail címemre, ismerősim listájára, stb.. Ezt engedélyezzem?

2013. aug. 21. 15:41
 34/55 Laylah ***** válasza:

" A kollégiumok TÖBBSÉGÉBEN a kinyomtatott, személyi adataiddal kitöltött és aláírt bentlakási feltételeket a felvételi határozatban SZEREPLŐ időpontig vissza kell küldened a kollégiumba."

Remélem, érted, mire akarok kilyukadni. :) NEM minden koli kéri a visszaküldést, de ha igen, akkor az SZEREPEL a határozatban. Ha nincs benne róla szó, nem kell visszaküldeni. :) Am meg ezt minden évben aláíratják a kolisokkal, nem csak elsős korunkban.

2013. aug. 21. 20:50
 35/55 anonim válasza:
Közben megkérdeztem, és azt mondták, hogy a Koossuth-ba felvetteknek nem kell visszaküldeniük, majd csak beiratkozáskor kell leadni egy aláírt példányt.
2013. aug. 22. 13:10
 36/55 Laylah ***** válasza:
Igen, a Borsos is ugyanez, itthon ki kell nyomtatni és csak beköltözéskor leadni. :)
2013. aug. 22. 14:45
 37/55 anonim ***** válasza:

"Hát én nézegettem és ez a Kossuth III. minden téren jónak tűnt (ár, felszerelés, stb)."

20. vagyok. Értem, köszi a választ. Ezek szerint te találtál róla leírást neten mert én még nem nagyon.

Laylah: Én azt hittem hogy csak a Vámospércsit jelölted meg.

2013. aug. 23. 09:03
 38/55 Laylah ***** válasza:
Nem, bár az eredeti terv az volt, barátom miatt. Végül mégis beírtam első helyre a Borsost, és milyen jól tettem, mert időközben szakítottunk...
2013. aug. 24. 10:32
 39/55 anonim ***** válasza:
Bizony jól tetted, szerintem élvezni is fogod, lehet hogy jobban is mint a vámospércsit, sajnálom hogy szakítottatok, de ne bánkódj, ez "sorsszerűnek" tűnik. ;) Érezd jól magad.
2013. aug. 24. 23:12
 40/55 Laylah ***** válasza:
De ha nem sikerül az évben jó átlagot hoznom, akkor jövőre nem fogom megkapni a Borsost :(
2013. aug. 24. 23:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!