Most mi a teendő? Mikor megkaptam a levelet a Debreceni Egyetemtől, hogy felvettek 1 hetem volt rá, hogy az összes papírt összegyűjtsem a koli jelentkezéshez.
Időpontot foglalása elvileg még a héten lehetséges lesz.
Amúgy ez a postai visszaküldés elég érdekes, ugyanis szó sincs semmi ilyenről a határozatban. Ezt csak beleírták volna, vagy lehetséges, hogy kimaradt.
Na megtaláltam, hogy hol írták.. Amikor bejelentkezel, hogy megnézd az eredményed na ott. A határozat megtekintése pdf formátumban felett:
"Az elért részpontszámokat és a beköltözéssel kapcsolatos információkat megtalálod a lent letölthető felvételi határozatban. Nagyon fontos, hogy letöltsd a szintén lent megtalálható bentlakási feltételeket is. A kollégiumok többségében a kinyomtatott, személyi adataiddal kitöltött és aláírt bentlakási feltételeket a felvételi határozatban szereplő időpontig vissza kell küldened a kollégiumba, mivel ezzel igazolod, hogy igényt tartasz az elnyert férőhelyre."
Egyébként valaki tudna segíteni uniplus-szal kapcsolatban? Mikor rámegyek, hogy indítás ott írja, hogy szüksége van az e-mail címemre, ismerősim listájára, stb.. Ezt engedélyezzem?
" A kollégiumok TÖBBSÉGÉBEN a kinyomtatott, személyi adataiddal kitöltött és aláírt bentlakási feltételeket a felvételi határozatban SZEREPLŐ időpontig vissza kell küldened a kollégiumba."
Remélem, érted, mire akarok kilyukadni. :) NEM minden koli kéri a visszaküldést, de ha igen, akkor az SZEREPEL a határozatban. Ha nincs benne róla szó, nem kell visszaküldeni. :) Am meg ezt minden évben aláíratják a kolisokkal, nem csak elsős korunkban.
"Hát én nézegettem és ez a Kossuth III. minden téren jónak tűnt (ár, felszerelés, stb)."
20. vagyok. Értem, köszi a választ. Ezek szerint te találtál róla leírást neten mert én még nem nagyon.
Laylah: Én azt hittem hogy csak a Vámospércsit jelölted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!