Hülyeség kollégiumba költözni, ha abban a városban lakok, ahol az egyetem van?
"nem tudom miért ne kaphatna ösztöndíjat vki az első félévben... aki tanul annak van eredménye"
Pont azért mert első félévedben nincs az egyetemen elért eredményed. Mindenhol csak 2. félévtől kapsz tanulmányi ösztöndíjat, az első félév eredményei alapján...
Szeretnél nyomorogni másik két vagy három emberrel? Szagolni a másik lábszagát és hallgatni a horkolását? Elviselni a rothadó kajáját az asztalon és beletörődni, hogy magánszféra nincs? Szeretnél vadászni a helyet a normális tanulásra, mert két szobával arrébb népzene megy teljes nafton?
Nekem ennyit jelentett a koli, a fenekemet csaptam volna földhöz, ha otthon lakhattam volna. A bulikra meg rendszeresen belógtak nálunk külsősök, ez nem érv. Rengeteg kompromisszum és kényelmetlenség, ha nem muszáj én biztos nem választanám.
Egyébként a diplomáért mész vagy csak egyetemista szeretnél lenni? Ha előbbi, akkor javaslom a tanulásbiztos környezetet (ha otthon valami gáz van, AKKOR dönts a koli mellett), ha utóbbi, akkor be se iratkozz, mert épp elég "egyetemista" tengeti a mindennapjait a különböző szakokon értelem nélkül. Bulizni felsőoktatás nélkül is lehet, míg a szülők eltűrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!