Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hülyeség kollégiumba költözni,...

Hülyeség kollégiumba költözni, ha abban a városban lakok, ahol az egyetem van?

Figyelt kérdés
Vonz a kollégiumi élet, a társaság és lyukasórán lenne hova menni

2013. júl. 25. 19:41
1 2 3 4
 11/35 Silber ***** válasza:

Ha a szociális helyzeted alapján kapnál kollégiumot, akkor szerintem elgondolkodtató, van-e elég pénze a szüleidnek, hogy feleslegesen kidobjanak szemeszterenként 60-80 ezer forintot a kollégiumra.

Nálunk (PE-n) kapásból kizáró tényező, ha 20 km-en belül laksz.

2013. júl. 25. 20:12
 12/35 anonim ***** válasza:
Amellett, hogy a te szempontodbol sem idealis (hidd el, nem konnyu idegenekkel egyutt lakni, meg akkor se ha joba vagytok), eleg onzo dolog elvenni valakitol a helyet, csak a buli kedveert. Nem gondolod?
2013. júl. 25. 20:13
 13/35 A kérdező kommentje:
én nem mondtam, hogy nagyon szar a szociális helyzetünk... egyébként pedig egyáltalán nincs ingyen az otthon lakás... rezsit eléggé megnyomja egy egyetemista áramfogyasztása
2013. júl. 25. 20:16
 14/35 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem szar a szociális helyzetetek, nem értem miért gondolod, hogy felvennének koliba úgy, hogy abban a városban laksz...

Nem vesznek fel így kollégiumba.

2013. júl. 25. 20:17
 15/35 A kérdező kommentje:

havi 9 ezer a kollégium és az ösztöndíjamból fizetném ,tehát nem a szüleim fizetnék

más elől pedig nem venném el a lehetőséget ugyanis évek óta nem telik be a kollégium és a kiköltözők helyére sincs új jelentkező

2013. júl. 25. 20:21
 16/35 anonim ***** válasza:

De amúgy ha már eldöntötted, hogy mi lesz, minek írod ki kérdésként?:D Mi érveltünk, hogy csomó pénzt meg lehet spórolni és pont. Oké, hogy ösztöndíjból fizetnéd (ha kapni fogsz), de gondolom még jobb lenne azt a havi 9 ezer forintot megtartani. Nem mi döntünk helyetted, de tök feleslegesen próbálod cáfolni a magyarázatainkat.

Amúgy ne hidd azt, hogy koli ellenes vagyok (én is koleszos vagyok és szeretem), de én így nem mennék koliba.

2013. júl. 25. 20:29
 17/35 anonim ***** válasza:
Egyetemista áramfogyasztása XD Hát én 3. éve vagyok egyetemista és nem több az áramfogyasztásom, mint bármelyik nem egyetemista embernek, sőt, ritkán vagyok az albérletembe, mert minden nap reggeltől estig talpon vagyok, szóval ha tehetném nem is fizetnék albérletet és inkább otthon laknék (márha ugyanabba a városba laknék)
2013. júl. 25. 20:38
 18/35 anonim ***** válasza:

"rezsit eléggé megnyomja egy egyetemista áramfogyasztása"

Jajaja, egy 6-700 forinttal maximum :D

2013. júl. 25. 20:42
 19/35 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem laksz koleszban, attól még ugyanúgy elmehetsz

a kollégiumba az ismerőseidhez

Miért kell ahhoz ott lakni ?

2013. júl. 25. 20:45
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

Más meg örülne, ha nem kéne még azért is

fizetni- Dehát te tudod, ill. ha egyáltalán fölvennének

Melyik város egyébként?

2013. júl. 25. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!