Hülyeség kollégiumba költözni, ha abban a városban lakok, ahol az egyetem van?
Ha a szociális helyzeted alapján kapnál kollégiumot, akkor szerintem elgondolkodtató, van-e elég pénze a szüleidnek, hogy feleslegesen kidobjanak szemeszterenként 60-80 ezer forintot a kollégiumra.
Nálunk (PE-n) kapásból kizáró tényező, ha 20 km-en belül laksz.
Ha nem szar a szociális helyzetetek, nem értem miért gondolod, hogy felvennének koliba úgy, hogy abban a városban laksz...
Nem vesznek fel így kollégiumba.
havi 9 ezer a kollégium és az ösztöndíjamból fizetném ,tehát nem a szüleim fizetnék
más elől pedig nem venném el a lehetőséget ugyanis évek óta nem telik be a kollégium és a kiköltözők helyére sincs új jelentkező
De amúgy ha már eldöntötted, hogy mi lesz, minek írod ki kérdésként?:D Mi érveltünk, hogy csomó pénzt meg lehet spórolni és pont. Oké, hogy ösztöndíjból fizetnéd (ha kapni fogsz), de gondolom még jobb lenne azt a havi 9 ezer forintot megtartani. Nem mi döntünk helyetted, de tök feleslegesen próbálod cáfolni a magyarázatainkat.
Amúgy ne hidd azt, hogy koli ellenes vagyok (én is koleszos vagyok és szeretem), de én így nem mennék koliba.
"rezsit eléggé megnyomja egy egyetemista áramfogyasztása"
Jajaja, egy 6-700 forinttal maximum :D
Ha nem laksz koleszban, attól még ugyanúgy elmehetsz
a kollégiumba az ismerőseidhez
Miért kell ahhoz ott lakni ?
Más meg örülne, ha nem kéne még azért is
fizetni- Dehát te tudod, ill. ha egyáltalán fölvennének
Melyik város egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!