Hülyeség kollégiumba költözni, ha abban a városban lakok, ahol az egyetem van?
Figyelt kérdés
Vonz a kollégiumi élet, a társaság és lyukasórán lenne hova menni2013. júl. 25. 19:41
1/35 anonim válasza:
Szerintem hülyeség lenne. Csomó pénzt meg lehet ezzel spórolni.
3/35 anonim válasza:
az se biztos hogy kapnál, ha annyira közel van a lakásotokhoz z egyetem
4/35 anonim válasza:
Szerintem kizárt, hogy felvennének kollégiumba, ha ugyanabba a városba vagy bejelentve. Amúgy meg pénzkidobás lenne csak a bulizásért befizetni, ráadásul az csak a hét néhány százaléka, a maradék részben össze vagy zárva több emberrel egy kis szobába.
5/35 anonim válasza:
Én gyanítom nem is kapnál. Legalábbis normális egyetem ilyenkor kizárja a koli lehetőségét.
7/35 A kérdező kommentje:
biztos h kapnék, már megkérdeztem, mert a szociális helyzet többet számít
2013. júl. 25. 20:02
8/35 A kérdező kommentje:
miért lennék összezárva?? ez nem börtön.. oda mehetek ahova akarok és ha unatkoznék mindig lenne a közelben valaki
2013. júl. 25. 20:09
9/35 anonim válasza:
A körülményeidtől függ. Csak akkor értelmes, ha otthon akadályozva vagy a tanulásban.
10/35 anonim válasza:
Azért azt te is érzed, hogy ez gáz, ugye?
Nagyon szar a szociális helyzetetek, de inkább kifizetsz 10 ezret a kolira, az ingyen otthonlakás helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!